Jounior toys: Απίθανες αποκριάτικες στολές για όλες τις ηλικίες κι όλα τα γούστα

Μία μεγάλη ποικιλία σε αποκριάτικες στολές για μικρούς και μεγάλους θα βρει κάποιος στα καταστήματα Jounior Toys στα Τρίκαλα. 

Η κρίση έφερε μείωση στις τιμές των αποκριάτικων στολών, όπως μας ενημερώνει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Junior Toys Βάιος Μπαμπανάρας. Φέτος οι αποκριάτικες στολές ξεκινούν από 10 ευρώ και κυμαίνονται σε πιο χαμηλά επίπεδα από πέρυσι. Ειδικά σε ό,τι αφορά στις αποκριάτικες στολές ενηλίκων η διαφορά είναι εμφανής. «Να σκεφτείτε ότι όσο πωλούνται οι στολές ενηλίκων φέτος νοικιάζονταν πριν από 5-10 χρόνια» εξηγεί και προσθέτει «Η κρίση σαφώς έριξε τις τιμές. Ήταν αναμενόμενο γιατί και οι εταιρίες δεν πουλούσαν, υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός κ.α.».

Έτσι φέτος ο καταναλωτής μπορεί να βρει στολές κι αξεσουάρ από πολύ χαμηλές τιμές, ή πιο ακριβές, ανάλογα με το ποσό που θέλει να διαθέσει.

Ποιες στολές έχουν ζήτηση

Σε ό,τι αφορά στα παιδιά συνήθως οι στολές που έχουν μεγαλύτερη ζήτηση είναι εκείνες που έχουν σχέση με παιδικά σίριαλ ή εκείνες που διαφημίζονται ή είναι πιο γνωστές στα παιδάκια. Φέτος της μόδας είναι το star wars, τα χελωνονιντζάκια, οι frozen, οι πριγκίπισσες γενικότερα της Disney και οι ήρωες, όπως είναι νίντζα, μπάτμαν, spiderman, ήρωες πιο διαχρονικοί που αντέχουν στο χρόνο, όπως μας πληροφορεί ο κ. Μπαμπανάρας.

Για τους μεγάλους υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία από επιλογές. Στολές πρωτότυπες, τρομακτικές, αστείες, εντυπωσιακές, σέξυ κ.α. Σχέδια και θεματικές για όλα τα γούστα.

Επίσης, κάποιος θα βρει μάσκες πολιτικών. Κυρίως ξένων. Μέρκελ, Σόϊμπλε, Βαρουφάκης, Τσίπρας είναι σε πρώτο πλάνο ζήτησης. Αξίζει να αναφέρουμε πάντως, ότι την αγορά κυκλοφορούν μάσκες κυρίως ξένων πολιτικών καθώς η διάθεσή τους έχει να κάνει με πνευματικά δικαιώματα εκείνων που απεικονίζουν και τα εργοστάσια παραγωγής αποφεύγουν τους Έλληνες πολιτικούς.

Σαν παιδιά γνωρίσαμε πολλά παιχνιδάδικα και παιχνίδια, για όλα τα γούστα και μάλιστα σε μια εποχή που οι δραχμές των γονιών μας έμεναν στις τσέπες τους. Το παιδικό παιχνίδι ήταν στη καλύτερη του περίοδο και τα παιδιά της εποχής, ζούσαν τη δική τους. Και μπορεί αυτές οι εποχές να έχουν περάσει, αλλά ακόμη τα παιδιά μας έχουν ένα παιχνιδάδικο όπου μπορούν να βρουν αυτό που ζητούν μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον και τιμές που αντέχουν οι γονείς.

Jounior toys

Είναι το παιχνιδάδικο που κράτησε το κεφάλι ψηλά. Το παιχνιδάδικο που άντεξε στο χρόνο. Το Junior Toys δραστηριοποιείται στο χώρο της πώλησης παιδικού παιχνιδιού εδώ και 25 χρόνια και συγκεκριμένα από το 1990 με ιδιοκτήτες τους αδερφούς Βασίλη και Βάιο Μπαμπανάρα. Σήμερα λειτουργούν δύο καταστήματα 1 παραποταμίως στην οδό Καλαμάτα 9 κι ένα  στην οδό 28ης Οκτωβρίου.

Στόχος είναι να διασκεδάζουν περισσότερο και καλύτερα τα παιδιά αλλά και η  προώθηση της σωστής κι ασφαλούς ανάπτυξής τους.

Εδώ τα παιδιά και οι γονείς, θα βρουν τεράστια γκάμα παιχνιδιών στις καλύτερες τιμές της αγοράς για κάθε ηλικία με όλα τα επώνυμα και μη.

Ωράριο Καταστημάτων ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ: 08:30-9.00 π.μ – 09:00 μ.μ ΣΑΒΒΑΤΟ: 08:30 π.μ. – 8.00 μ.μ. συνεχόμενο.