Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες με τον θάνατο 96χρονης στον Αλμυρό, η οποία περιλούστηκε με οινόπνευμα και αυτοπυρπολήθηκε.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα είχα χάσει την κόρη της, δεν άντεχε την απώλεια και το τελευταίο διάστημα ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση.
«Τι κάθομαι εγώ εδώ; Ζω εγώ και η κόρη έχει φύγει;», φέρεται να έλεγε η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε σήμερα νωρίς το πρωί νεκρή στη βεράντα του σπιτιού της από τον γιο της.
Η 96χρονη έμενε μόνη στο σπίτι της στον Ανθότοπο. Χθες το βράδυ είχε μιλήσει με συγγενικά της πρόσωπα στο τηλέφωνο κανονικά και φαινόταν να είναι καλά.
Ομως, είχε άλλα σχέδια. Σε ανύποπτη στιγμή χωρίς να γίνει αντιληπτή από κανένα στον χωριό, με ψυχική δύναμη που προκαλεί δέος, βγήκε στη βεράντα, περιλούστηκε με οινόπνευμα και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στα ρούχα της με αναπτήρα και αυτοπυρπολύθηκε.
Δίπλα της βρέθηκαν τόσο το μπουκάλι με το οινόπνευμα όσο και ο αναπτήρας που χρησιμοποιήθηκαν.



































