Οι Τρικαλινοί Silky παρουσιάζουν live το δίσκο τους στο Μουσείο Τσιτσάνη

Οι Τρικαλινοί Silky( Γ. “Silkyman” Καραΐσκος-φωνητικά, Σ. Μπέκος-ηλ.κιθάρα, Γ. Λουλές–ακ.κιθάρα, Β. Μανίτσας-ντράμς, Γ. Σίσκος-μπάσο) από το 2005 με μικρά διαλείμματα γράφουν τη δική τους μουσική ιστορία.  Μια παρέα που έγινε μουσικό γκρουπ, οι Silky, και την Κυριακή παρουσιάζουν live το δίσκο τους Silky Graft Versus Host Disease στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Τσιτσάνη την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 21.00.

H απώλεια  του αδελφού του τραγουδιστή, Βασίλη στον οποίον είναι και αφιερωμένος όλος ο δίσκος σαν θεματικός κορμός, υπήρξε καθοριστικός για την μουσική πορεία των Silky. Το άλμπουμ παρά το βάρος της ανθρώπινης τραγωδίας, είναι κυρίως μια ωδή στην αγάπη χωρίς όρια, μεμψιμοιρία και πρακτικούς συμβιβασμούς.

Ένας δίσκος για τη ζωή, για τη μετάβαση από την οδύνη στο πάθος, από το πάθος στη λύτρωση, μια μάχη με τον ίδιο μας τον εαυτό, μια ευκαιρία για την αιωνιότητα των ψυχών. Οι Silky πέρα από το προσωπικό καταθέτουν την δική τους φιλοσοφία ζωής μπροστά στο ανέφικτο. Ακόμα και η ζωγραφιά στο εξώφυλλο με το χρώμα της «άμμου» δείχνει πόσο φθαρτοί είμαστε αλλά και πόσο άτολμοι, όταν δεν ζούμε με αξιοπρέπεια και αρετή το μερίδιο της ζωής που μας ανήκει.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.