Η τοπική ΝΔ έκοψε την πίτα της με αναφορά στην μάχη των ευρωεκλογών

Υπό την παρουσία του τέως τέως προέδρου της παράταξης και επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών του κόμματος, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, της γραμματέα της ΝΔ, Μαρίας Συρεγγέλα και του γραμματέα Οργανωτικού Στέλιου Κονταδάκη, κόπηκε το πρωί της Κυριακής η πίτα της τοπικής ΔΕΕΠ.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών πλήθος μελών και φίλων του κόμματος, καθώς και φορέων και αιρετών του νομού.
Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Γιάννης Κουτσονάσιος ευχαρίστησε τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος για την αθρόα προσέλευσή τους, ευχαριστώντας επίσης τους επίσημους προσκεκλημένους που ήρθαν στα Τρίκαλα, για να παραστούν στην εκδήλωση κοπής της πίτας.


Την εκδήλωση χαιρέτισαν επίσης όλοι όσοι απάρτισαν την δύναμη του ψηφοδελτίου στις τελευταίες εκλογές, ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου (ο μοναδικός εκτός ψηφοδελτίου), οι Βουλευτές Θανάσης Λιούτας και Κατερίνα Παπακώστα, καθώς και οι Ηλίας Βλαχογιάννης και Χαρά Ξάνθη, ενώ απών από την εκδήλωση ήταν ο Μικέλης Χατζηγάκης.


Τοποθέτηση από το βήμα έκαναν και οι τρεις επίσημοι προσκεκλημένοι Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Μαρία Συρεγγέλα και Στέλιος Κονταδάκης, ευχαριστώντας τους απλούς φίλους και ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας για τους αγώνες που κάνουν στεκόμενοι διαχρονικά στο πλευρό της παράταξης και ζητώντας τους επίσης να στηρίξουν το κόμμα στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου, καθώς η ΝΔ είναι διαχρονικά το κόμμα των μεγάλων εθνικών επιλογών, που έβαλε την χώρα στην Ευρώπη και την οδηγεί σταθερά στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας, παρά τα όποια προβλήματα μπορεί κατά καιρούς να υπάρχουν. Όλοι ευχήθηκαν το 2024 να είναι χρονιά νίκης για το κόμμα και υγείας φυσικά για όλο τον κόσμο.