Η «tARTa» που… ξετρελαίνει τους Τρικαλινούς

 

Η «tARTa» επί της οδού Κονδύλη είναι ένα ξεχωριστό κατάστημα με κυρίαρχο προϊόν την τάρτα κι αποτελεί μία διαφορετική πρόταση για τον καφέ μας. Αυτός είναι κι ο λόγος που οι Τρικαλινοί το αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και η φήμη του εξαπλώθηκε γρήγορα στα Τρίκαλα. Οι τάρτες του και τα υπόλοιπα παρασκευάσματά του έχουν… ξετρελάνει τους Τρικαλινούς που το επιλέγουν καθημερινά απολαμβάνοντας τις γεύσεις του δια χειρός Δήμητρας Αθανασίου και της συνεργάτιδάς της Μαρίας Αθανάσουλα.Οι δύο νέες κοπέλες αποφάσισαν να πρωτοτυπήσουν στα Τρίκαλα και χρησιμοποιώντας ως βασικό υλικό το μεράκι τους, δημιούργησαν ένα «κουκλίστικο» μαγαζί που σε προσκαλεί να το επισκεφθείς για να απολαύσεις τις ξεχωριστές δημιουργίες του.

Η «tARTa» πρωτοπορεί με νέες προτάσεις, εμμένει στην ποιότητα των πρώτων υλών του και  που χαρίζει ανεξίτηλα χαμόγελα ικανοποίησης στους επισκέπτες του. Στην «tARTa» ο πελάτης-επισκέπτης αποτελεί μέρος της μυσταγωγίας της παρασκευής του γλυκού του το οποίο συναρμολογείται, σ’ ένα… open εργαστήρι, μπροστά στα μάτια του, δια χειρός Δήμητρας που το αναγάγει σε τέχνη (άλλωστε η ονομασία του καταστήματος t-ART-a εσωκλείει τη λέξη τέχνη).

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο κατάστημα με έντονα girly διάθεση και μια υπέροχη rose διακόσμηση. Ροζ τριαντάφυλλα στην είσοδο, λιλά λουλούδια στους τοίχους, βελούδινοι καναπέδες, συνθέτουν τη φινετσάτη αισθητική του καταστήματος και δημιουργούν ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Αρμονία των υλικών, ιδανικές συνθήκες παρασκευής, και… πολλή μαγεία. Αυτή είναι η απλή συνταγή που έχει κερδίσει θετικά σχόλια από τις πρώτες κιόλας μέρες της λειτουργίας του καταστήματος.  Το αποτέλεσμα αποτελεί μια πανδαισία γεύσεων και υφών που σε προκαλούν να τις δοκιμάσεις. Εδώ η τάρτα, αλλά και τα υπόλοιπα γλυκά παρασκευάσματα βιώνουν μία απόλυτα ιδανική εκδοχή και τα αρώματα σε προσκαλούν σε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!

Κατάλογος

Γλυκές γεύσεις

Αλμυρές γεύσεις


Info