Οι νέες τάσεις μόδας για το 2021 είναι ο ορισμός της διαχρονικότητας

Έχουμε υποδεχθεί ήδη το νέο έτος με την ελπίδα να επιστρέψουμε άμεσα στους φυσιολογικούς μας ρυθμούς. Το ξαφνικό ξέσπασμα της πανδημίας covid-19 έπληξε ολόκληρο τον πλανήτη και φυσικά είχε μεγάλο αντίκτυπο στο χώρο της μόδας. Μεγάλα brands είδαν τις πωλήσεις τους να μειώνονται κατακόρυφα ενώ την ίδια ώρα τάσεις όπως το loungewear και το sleepwear εκτοξεύτηκαν.

Η καθεμία από εμάς έχει σίγουρα το δικό της, μοναδικό στυλ. Αυτό όμως που δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση είναι πως ανεξάρτητα από την ηλικία σου, αν σου αρέσει κάτι και σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα, τότε πρέπει να το φορέσεις. Χωρίς να δώσεις καμία απολύτως εξήγηση. Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια να υπήρχαν κάποια κλισέ σχετικά με τα trends που μπορεί μια γυναίκα να υποστηρίξει όμως αυτά δεν έχουν πια θέση στην κοινωνία του 2021.

Πολλά αγαπημένα items της γκαρνταρόμπας μας συνθέτουν κομψά και διαχρονικά looks τα οποία δεν δείχνουν ποτέ ξεπερασμένα. Αυτός είναι άλλωστε ο στόχος κάθε γυναίκας: να βρει και να υιοθετήσει το στυλ που της ταιριάζει χωρίς ημερομηνία λήξης ή άλλους περιορισμούς. Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε όλες τις νέες κυρίαρχες τάσεις του 2021 που αποδεικνύουν ότι το κλασικό είναι πάντοτε διαχρονικό.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @greceghanem

πηγή :https://plus.queen.gr/beauty-style/story/4033/oi-nees-taseis-modas-toy-2021-einai-o-orismos-tis-diaxronikotitas