Η μοναδική τροφή που πρέπει να στερηθούμε για να αποκτήσουμε το κορμί που ονειρευόμαστε

Σε πόσες δίαιτες έχεις υποβάλλει τον εαυτό σου προκειμένου να απαλλαγείς από το βάρος που θεωρείς περιττό; Πόσα από τα αγαπημένα σου εδέσματα στερήθηκες για να καταφέρεις να φτάσεις στον επιθυμητό στόχο;

Αν έχεις δεχτεί συμβουλές από επαγγελματία διατροφολόγο, γνωρίζεις καλά πως το σύνηθες είναι να σου προταθεί ένα διατροφικό πλάνο που δεν αποκλείει καμία ομάδα τροφών. Το «λίγο απ’ όλα» αποτελεί τη σίγουρη οδό στην απώλεια βάρους, με τους ειδικούς να συμφωνούν πως ο οργανισμός μας για να μεταβολίζει καλύτερα τις τροφές δεν πρέπει να στερείται τίποτα.

Η personal trainer των celebrities, Αshley Borden, όμως, αποδεικνύεται πιο αυστηρή. Σύμφωνα με όσα η γυμνάστρια του Ryan Gosling και της Reese Witherspoon δήλωσε στο «ΜindBodyGreen», υπάρχει μία πολύ συγκεκριμένη τροφή την οποία πρέπει να βγάλουμε δια παντός από τη ζωή μας.

Όπως δηλώνει, ο μεγαλύτερος εχθρός της καλής υγείας και του άψογου κορμιού δεν είναι άλλος από τη ζάχαρη.

«Κόψτε μια για πάντα τη ζάχαρη. Πείτε αντίο. Η ζάχαρη προκαλεί λιγούρες και φλεγμονή στον οργανισμό, αυξάνοντας τα επίπεδα κορτιζόλης», συμβουλεύει, τονίζοντας πως η απόλαυση που μας χαρίζει δεν αξίζει την τόσο μεγάλη καταστροφή που προκαλείται στον οργανισμό μας από την κατανάλωσή της.

Πέρα από την αύξηση του βάρους μας, η συστηματική κατανάλωση ζάχαρης σε οποιαδήποτε μορφή της είναι υπεύθυνη για πολλά προβλήματα στον οργανισμό μας, όπως είναι η μείωση επιπέδων καλής χοληστερόλης, η αύξηση των τριγλυκεριδίων, η πρόωρη γήρανση αλλά και η καταστροφή των δοντιών μας.

Σύμφωνα με την Αshley δε, είναι ζωτικής σημασίας να κοιμόμαστε αρκετά και να χορταίνουμε ύπνο προκειμένου να μην εξαντλούμε ούτε το σώμα ούτε το μυαλό μας.

Όσο για τη γυμναστική; Παρουσιάζεται ως σημαντική βοήθεια για την καλή σωματική και ψυχικά μας υγεία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μας κάνει μεγαλύτερο καλό από μια βόλτα στην εξοχή μας θα μας χαρίσει απλόχερα άφθονη βιταμίνη D, γνωστή και ως βιταμίνη του ήλιου.

Πόσο σίγουρη είσαι πως μπορείς να ακολουθήσεις τις συμβουλές της κατά γράμμα;

πηγή :https://limeandlife.com/content/wellness/diatrofi/i-monadiki-trofi-poy-prepei-na-sterithoyme-gia-na-apoktisoyme-kormi-poy

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ