Οι καλές και οι στραβές πλευρές του άντρα Ιχθύ

Οι καλύτερες και οι χειρότερες πτυχές του χαρακτήρα του Ιχθύ σου

Ιχθύς: Οι καλές και οι στραβές πλευρές του

Όταν τα πρώτα μέλια τελειώσουν, σε μια σχέση, ως γνωστόν, μένει η αγάπη, ο σεβασμός, η εκτίμηση, πάνω στα οποία θα χτιστεί ένας δεσμός ανάμεσα σε δύο άτομα, που θα αξίζει και θα αντέξει στο χρόνο. Ωστόσο, η ζωή μας διδάσκει ότι κανείς άνθρωπος δεν είναι τέλειος και χρειάζεται συμβιβαστικό πνεύμα για να ανεχτείς και τα στραβά του άλλου ατόμου. Γιατί, σίγουρα θα το λατρεύουμε για κάτι, κάτι άλλο όμως θα μας σπάει τα νεύρα.

Διάβασε παρακάτω ποιες είναι οι καλύτερες και ποιες οι χειρότερες πτυχές του χαρακτήρα του καλού σου, αν ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων:

Τον λατρεύεις

Οι Ιχθύες είναι αξιαγάπητοι, δημιουργικοί άνθρωποι που γίνονται πολύ συμπαθείς σε όλους όσους βρίσκονται σε ανάγκη. Είναι άτομα που έχουν πολύ βάθος και λαχταρούν να δεθούν στενά με κάποιον. “Πέφτουν στα βαθιά” για τους αγαπημένους τους και είναι πολύ δοτικοί στην αγάπη, τρυφεροί, παρηγορητικοί και ιδιαίτερα γενναιόδωροι με όσους ανταποδίδουν τα συναισθήματά τους. Ποτέ δε θα σου γυρίσουν την πλάτη, αν βρεθείς σε ανάγκη και πάντα θα έχουν έναν καλό ή καθησυχαστικό λόγο να σου πουν.

Τον μισείς

Είναι εύκολο να αντιπαθήσεις τον Ιχθύ, από τη στιγμή που βλέπεις ότι τον εκμεταλλεύονται συναισθηματικά ή να τον πιάνουν κορόιδο κατ’ εξακολούθηση και ενδεχομένως να παρασυρθεί ακόμα και σε μια άλλη αγκαλιά, λόγω… λύπησης.
Σε νευριάζει που δε βλέπει τα προφανή ή η παθητική του στάση και εκεί που στην αρχή του πρόσφερες ένα στήριγμα, μετά σου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι ή… σταματάς να ασχολείσαι μαζί του.

πηγή :https://www.astrology.gr/zodia/arthra/story/181272/ixthys-oi-kales-kai-oi-straves-plevres-tou

Goodys

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *