Η Γιορτή της Κυνοφιλίας στο Δήμο Πύλης: Μια Εκδήλωση Με Πανελλήνια Απήχηση

Το διήμερο, 23 και 24 Μαρτίου, ο Δήμος Πύλης και ο Κυνοφιλικός Όμιλος Τρικάλων φιλοξένησαν μια εκδήλωση που κατέγραψε μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή. Οι Κυνοφιλικοί Αγώνες πρακτικής Κυνηγιού σε Ορτύκι εκτροφής έγιναν στην περιοχή Ζεύς Γόμφων, στη Ζώνη Εκπαίδευση Σκύλων, συγκεντρώνοντας ένα πλήθος εκτροφείς σκύλων, κυνηγούς και φίλους της κυνοφιλίας από όλη την Ελλάδα.

Η διοργάνωση αυτή ξεχώρισε για την άρτια προετοιμασία και την οργάνωση, αποτελώντας ένα σημαντικό βήμα για την προώθηση της κυνηγετικής παράδοσης και της εκπαίδευσης σκύλων στην περιοχή. Οι Κυνοφιλικοί Αγώνες έλαβαν χώρα με τη συνεργασία του Δήμου Πύλης, των Κυνηγετικών Συλλόγων Πύλης και Τρικάλων, και σημείωσαν την προσέλευση μεγάλου αριθμού επισκεπτών.
Κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης, ο Πρόεδρος του Κυνοφιλικού Ομίλου Τρικάλων, κ. Πάρης Ευσταθίου, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση των αγώνων, επισημαίνοντας ιδιαίτερα τη στήριξη από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Πύλης, τον Δήμο Πύλης, και τον Υπεύθυνο Θήρας του Δασαρχείου Τρικάλων, κ. Νικόλαο Μάνιο, καθώς και τους χορηγούς που συνέβαλαν γενναιόδωρα.
Η εκδήλωση είχε επίσης την τιμή να αναγνωρίσει τη συμβολή του Δημάρχου Πύλης, κ. Κώστα Μαράβα, στην προαγωγή της κυνοφιλίας και της κυνηγετικής κουλτούρας στην περιοχή, με την απονομή τιμητικής πλακέτας, την οποία παρέλαβε εκ μέρους του ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Αθανάσιος Κωστάκης.
Η εκδήλωση αυτή άφησε ένα θετικό αποτύπωμα και έθεσε τις βάσεις για μελλοντικές πρωτοβουλίες και συνεργασίες που θα συνεχίσουν να προάγουν τις αξίες και τα ιδανικά της κυνοφιλίας.