Η Φανή Τζέλη συνεχίζει την Ολυμπιακή προετοιμασία στο Βέλγιο

Το πλάνο προετοιμασίας της Ελληνικης Ομοσπονδίας Ταεκβοντο, που καταρτιστηκε από τον Ολυμπιακο προπονητη Θ. Ζηνελη,περιλάμβανε για τον πρώτο κύκλο Ολυμπιακης προετοιμασίας της Φανης Τζελης να γίνει στο Βέλγιο με την Εθνικη τους Ομαδα και Ομοσπονδιακό προπονητη,τον Νίκο Παϊταρίδη.

Ετσι λοιπόν από χθες έως και 14 Ιουνίου θα ξεκινήσει η στοχευμενη προετοιμασία για την επίτευξη του σκοπού που θέτει η ΕΛΟΤ, και από εκεί θα μεταβούν απευθείας στη Σόφια για να αγωνιστεί στο Multi European Games.
Μετά την ξεκούραση αλλά και μίνι προετοιμασία στα Τρίκαλα,το Τρικαλινο δίδυμο, αυτή τη φορά με το Εθνόσημο, και εκπρόσωπος του Ελληνικού Ταεκβοντο στην Ολυμπιακη Αποστολη για το Τόκιο, όπου Αρχηγός της Ελληνικης Ολυμπιακης Αποστολης είναι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Μιχάλης Φυσεντζιδης θα προετοιμάσει στο Βελγικό έδαφος. Εξαιρετικές εγκαταστάσεις, άριστη ατμόσφαιρα και μεθοδευμένη δουλειά γίνεται εκεί,αφού υπάρχει συνεργασία μεταξυ Βελγων και Ελλήνων.
Ο Βέλγος Ομοσπονδιακός Leonardo Gambluch, ο επίσης κάτοχος του Ολυμπιακού Εισιτηρίου και Παγκόσμιος Jaouad Achab, η Παγκόσμια Raheleh Asemani και όλη η Βελγικη ομάδα, αγκάλιασε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια και κάτοχο του Ολυμπιακού Εισιτηρίου και για 2 βδομάδες θα προετοιμάζονται εντατικά μαζί.
Το πλάνο είναι να γίνει η ομαλα σταδιακή αύξηση της απόδοσης με
κορυφωση της απόδοσης της στους Ολυμπιακους!
Να ευχαριστήσουμε το ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας για την αμέριστη βοήθεια της και την ευκαιρία να δουλέψει μαζί το Τρικαλινο δίδυμο μαζί για πρώτη φορά φορώντας το Εθνόσημο!