Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια αναλυτικά, από 20-26/09

Η νέα εβδομάδα αρχίζει με την Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων που πραγματοποιείται στις 21/9 μια αστρολογική όψη που επηρεάζει αρκετά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) και συγκεκριμένα αυτά των τελευταίων ημερών. Μπορούμε να ασχοληθούμε με ζητήματα που ακόμα είναι άλυτα και με προσωπικά θέματα που παραμένουν στο προσκήνιο.

Η δύναμη και η σιγουριά που μας διακρίνουν μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες και προβλήματα που θα παρουσιαστούν στο δρόμο μας να τακτοποιήσουμε θέματα που αφορούν το παρελθόν να προβάλουμε τον δυναμισμό μας. Θα βρεθούμε με άτομα του φιλικού μας περιβάλλοντος και θα κουβεντιάσουμε μαζί τους για θέματα που μας απασχολούν μέσα από τον διάλογο θα βρούμε λύσεις που θα μας απαλλάξουν από ανασφάλειες και φόβους και θα προστατέψουμε σχέσεις και συνεργασίες καθώς μπαίνουμε σε μία περίοδο που η επικοινωνία δεν θα είναι εύκολη και πρέπει να προσέξουμε τις κινήσεις και τα λόγια μας. Η επιμονή και η υπομονή θα μας κρατήσουν νηφάλιους θα καταφέρουμε να βρούμε τις ισορροπίες μέσα στο περιβάλλον μας και να ασχοληθούμε με τη σχέση και το ταίρι μας.

Στις 22/9 η Φθινοπωρινή Ισημερία σηματοδοτείται από το πέρασμα του Ήλιου στον Ζυγό. Πιο συγκεκριμένα ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης του αλλά αυτό μας βοηθά να λειτουργήσουμε καλύτερα στις σχέσεις μας αλλά και σε συνεργασίες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε να κρατήσουμε τα προσωπικά και τα επαγγελματικά μας μακριά από αρνητισμό και κακή διάθεση να διαφυλάξουμε τις σχέσεις μας. Απο την άλλη θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν ή ότι είναι καλύτερο για εμάς να αποβάλουμε απωθημένα που μπορεί να τραυματίσουν τον τομέα των σχέσεων μας και να δώσουμε σημασία στη σχέση μας αλλά και στο ταίρι μας που το τελευταίο διάστημα απομακρυνθήκαμε.

Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω οδηγεί σε σκληρές αλήθειες που θα επηρεάσουν την ψυχοσύνθεση μας και θα πληγώσουν τις σχέσεις μας. Πρέπει να κατανοήσουμε τις ανάγκες των άλλων και να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία που μας προσφέρεται για να περάσουμε σε περίοδο δημιουργίας και αναγέννησης.

Στις 23/9 η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο ίσως να φέρει γεγονότα από εκεί που δεν το περιμένουμε και θα υπάρξουν και ανατροπές σε οικονομικά θέματα. Νιώθουμε έντονα την ανάγκη να απελευθερωθούμε από εντάσεις και συγκρούσεις που μας κρατάνε σε στασιμότητα να μην αφήσουμε αρνητισμό και καταπίεση να μας οδηγούν σε λάθος επιλογές να προχωρήσουμε με το κεφάλι ψηλά για την επίτευξη των στόχων μας. Πιο πολύ θα πρέπει να προσέξουν τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού και συγκεκριμένα αυτά του δευτέρου δεκαημέρου (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) καθώς θα επικρατεί ένταση στη προσωπική τους ζωή και θα έχουν επηρεαστούν τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά τους, σε πρώτο πλάνο οι σχέσεις που περνάνε κρίση.

Στις 26/9 το τρίγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο δίνει μια άλλη αίσθηση στην καθημερινότητα νιώθουμε πιο δυνατοί και έτοιμοι να προχωρήσουμε στην επίτευξη των στόχων μας θα καλυτερεύσουν τα προσωπικά και τα επαγγελματικά μας. Νέες συνεργασίες εμφανίζονται στο προσκήνιο που θα οδηγήσουν σε θεαματικά αποτελέσματα και θα θέσουν γερές και σταθερές βάσεις στο μέλλον μας.

Κριός

Κριέ, η πανσέληνος στους Ιχθύς είναι πολύ θετική και σε ανανεώνει ψυχολογικά. Είναι μια καλή περίοδος για να βρεις ισορροπίες μέσα σου.

Αισθηματικά

Μοιάζουν να ενισχύεται η διεκδικητικότητα σε σχέσεις και συνεργασίες και στην αισθηματική σου ζωή. Αλλά δεν είναι μόνο όσα διεκδικείς εσύ, είναι και όσα έρχονται λόγω κάποιων συγκυριών.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έξοδα και μαζεμένες οικονομικές υποχρεώσεις μοιάζουν να λιγοστεύουν και αυτό σε κάνει να χαλαρώνεις πολύ. Φαίνεται ότι έρχεται κάποια οικονομική επιβράβευση.

Ταύρος

Ταύρε, η κοινωνική σου ζωή, οι φιλικές σου σχέσεις, αλλά και οι βαθύτερες επιθυμίες σου, αρχίζουν και παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στους Ιχθύς είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς και φαίνεται ότι σε βγάζει έξω. Γνωρίζεις ανθρώπους, δικτυώνεσαι και κάνεις μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία πιθανώς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις αναλάβει αρκετά σημαντικές ευθύνες στη δουλειά και δεν σου μένει χρόνος για διασκέδαση και χαλάρωση. Να θυμάσαι πως αυτό δεν θα κρατήσει για πάντα.

Δίδυμοι

Δίδυμε, φαίνεται πως στο σπίτι γίνονται αρκετές αλλαγές. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει τόσο με υλικά πράγματα, όσο και με σχέσεις ανάμεσα στους συγγενείς.

Αισθηματικά

Η αισθηματική σου ζωή εξελίσσεται με ενδιαφέροντα τρόπο, αλλά και γενικότερα οι σχέσεις σου είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Αυτήν την περίοδο η διάθεσή σου επιτέλους ανεβαίνει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος στις 21 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου που αφορά τα επαγγελματικά σου, κυρίως. Είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς και αποτελεί άλλη μια ένδειξη προόδου σε αυτόν τον τομέα.

Καρκίνος

Καρκίνε, η πανσέληνος στις 21 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τα ταξίδια, τους στόχους και τη διεύρυνση των οριζόντων σου. Είναι πολύ θετική και φαίνεται ότι μια σημαντική αλλαγή αυτές τις μέρες σε χαροποιεί ιδιαίτερα.

Αισθηματικά

Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για κοινωνικές συναναστροφές και για γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Η ζωή στην πόλη αρχίζει να αποκτά και πάλι ενδιαφέρον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Λίγη παραπάνω προσοχή στα οικονομικά σου αυτές τις μέρες, ίσως κάνει θαύματα για τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Οι πολλές σπατάλες θέλουν την προσοχή σου.

Λέων

Λέων, όσο ακούς και ακολουθείς το ένστικτό σου, θα μπορείς να πετύχεις αρκετούς από τους στόχους σου. Μην παραμελείς όμως, την υγεία σου.

Αισθηματικά

H αγάπη παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο αυτές τις μέρες. Γενικά τα αισθήματα θα είναι έντονα και η λογική θα πάει ένα βήμα πίσω. Δεν είναι κακό να συμβαίνει αυτό πού και πού.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος στις 21 είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς και πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου. Είναι πολύ πιθανό να έχεις μια σημαντική εξέλιξη στα οικονομικά σου αυτές τις μέρες, όπως να πραγματοποιηθεί μια οικονομική συμφωνία.

Παρθένος

Παρθένε, τώρα είναι μια κατάλληλη περίοδος για να φέρεις νέες συνήθειες στη ζωή σου. Άκου τι σου λέει το ένστικτό σου, γιατί μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί ότι δεν κάνει λάθη.

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στις 21 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου και είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς. Αφορά τις σχέσεις και την αισθηματική σου ζωή και είναι πιθανό να εδραιώνεται μια σχέση ή να δημιουργείται μια νέα αυτό το διάστημα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δώσε λίγη παραπάνω προσοχή στα οικονομικά σου αυτές τις μέρες και προσπάθησε να μην ξοδεύεις αλόγιστα. Αυτό το διάστημα δεν θα κρατήσει πολύ αλλά είναι σημαντικό να μην ξεφύγεις.

Ζυγός

Ζυγέ, μια υποχρέωση που έπαιρνε πολύ από τον χρόνο σου, φαίνεται πως σιγά-σιγά τελειώνει. Τώρα θα μπορείς να αφιερωθείς σε πράγματα που σε χαλαρώνουν και σε ξεκουράζουν.

Αισθηματικά

Ίσως ένα ταξίδι να το προέβλεπες μοναχικό και τελικά να σου βγήκε εντελώς αλλιώς. Οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτή την περίοδο φαίνεται ότι θα έχουν εξέλιξη και δεν θα είναι επιφανειακές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος στις 21 είναι πολύ θετική και σχετίζεται με την εργασία σου. Μπορεί να ολοκληρώνεις ή να ξεκινάς ένα επαγγελματικό έργο αυτές τις μέρες.

Σκορπιός

Σκορπιέ, είναι πιθανό αυτές τις μέρες κάτι να αλλάξει στην καθημερινότητά σου, να μπει μια έξτρα επαγγελματική υποχρέωση, π.χ. και να πρέπει να οργανώσεις ξανά το πρόγραμμά σου, αλλά αυτό θα έχει θετικό αποτέλεσμα.

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στις 21 είναι πολύ θετική και αφορά την αισθηματική σου ζωή. Κάτι διευκρινίζεται, ολοκληρώνεται ή ξεκινάει αυτό το διάστημα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτές τις μέρες μπορείς να πάρεις επιβράβευση για τη δουλειά σου. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά ευνοούνται και οι προσπάθειές σου ανταμείβονται.

Τοξότης

Τοξότη, η πανσέληνος στις 21 πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς και μπορεί να έχεις μια σημαντική εξέλιξη σε αυτούς τους τομείς αυτές τις μέρες.

Αισθηματικά

Η συγκατοίκηση μπορεί να αποδεικνύεται λίγο πιο δύσκολη απ’ ό, τι περίμενες. Με συζήτηση και κατανόηση όμως, μπορούν να λυθούν και τα πιο σοβαρά προβλήματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

θα πρέπει να προσέχεις λίγο την επικοινωνία με οικογενειακά πρόσωπα ή με στενούς συνεργάτες ή και φίλους. Μπορεί να είσαι έτοιμος να εκραγείς κάποιες φορές, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να θέσεις σε κίνδυνο τις όποιες ισορροπίες.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η υπερβολική προσπάθεια να μπουν όλα σε μια σειρά, προκειμένου να μειωθεί το άγχος σου και να νιώθεις ότι έχεις τον έλεγχο, μπορεί τελικά να οδηγήσει στο αντίθετο αποτέλεσμα. Καλό θα ήταν να αφήσεις και λίγο τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους.

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στις 21 είναι πολύ θετική, μια από τις καλύτερες της χρονιάς, και σχετίζεται με την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες. Είναι πιθανή και μια νέα συνεργασία αυτές τις μέρες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αισθάνεσαι ότι έχεις ξεμείνει από ενέργεια, αλλά σε περιμένουν πολλές αλλαγές στο άμεσο μέλλον. Προσπάθησε να βρεις τρόπο να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, η ενασχόληση με τα προσωπικά σου ζητήματα ή με θέματα που αφορούν το σπίτι και τις καθημερινές σου ρουτίνες θα είναι αναζωογονητική.

Αισθηματικά

Η ανάγκη σου για εγγύτητα είναι έντονη και το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις θα ήταν να την επιδιώξεις. Μην ντρέπεσαι να ανοιχτείς και να δείξεις την ευάλωτη πλευρά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος στις 21 είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς και σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Μπορεί να ολοκληρώνεται μια συμφωνία ή να αναλαμβάνεις κάτι νέο που να βελτιώνει το εισόδημά σου.

Ιχθύς

Ιχθύ, η πανσέληνος στις 21 είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς και πραγματοποιείται στο ζώδιό σου. Είναι πολύ πιθανό να ολοκληρώσεις κάτι σημαντικό ή να ξεκινήσεις κάτι νέο αυτή τη βδομάδα.

Αισθηματικά

Το σκηνικό στη ζωή σου αλλάζει προς το καλύτερο, παρά τα όσα συμβαίνουν γύρω. Αρχίζεις να ασχολείσαι περισσότερο με τον εαυτό σου και τις ανάγκες του και ίσως ασχοληθείς και με ένα νέο εγχείρημα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έρχεται κάποια εύνοια στην επαφή σου με άτομα κύρους και σε επαγγελματικά θέματα. Αν έχεις κάτι να δηλώσεις, πες το τώρα που η γνώμη σου για κάποιους μετράει πολύ.

Πηγή: zwdiasimera

πηγή :http://loveletters.gr/85624507-2/?fbclid=IwAR0bN4SBvjHEf0aam-tnPzKQlcS8-B8s3S4yrtqna1ITJcoLg9eMj8SeV3Y