«Η Εριέττα και το Βιβλίο Φαντασίας»… Παρουσιάζεται το βιβλίο της Μαριάμ Πολυγένη

Μια ιστορία γεμάτη από φαντασία και δίψα για γνώση, περιμένει όσους βρεθούν αυτή την Κυριακή 03 Φεβρουαρίου στο Κέντρο  Έρευνας – Μουσείο Τσιτσάνη, στις 6 το απόγευμα.Οι εκδόσεις Σαΐτη και το Βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη,  σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού  βιβλίου της Μαριάμ Πολυγένη, με τίτλο «Η Εριέττα και το Βιβλίο Φαντασίας».  Ένα μυθιστόρημα που ενισχύει τη φιλαναγνωσία κι αυξάνει το ενδιαφέρον των παιδιών για μάθηση, χρησιμοποιώντας, τι άλλο; Τη φαντασία τους!

Η μικρή Εριέττα θεωρεί τα βιβλία βαρετά, αλλά μετά τη συνάντησή της με το Βιβλίο Φαντασίας, όλα αλλάζουν! Μέσα από τις σελίδες του, ζει την περιπέτεια, απολαμβάνει το παιχνίδι και γεμίζει από γνώσεις. Μαθαίνει με τον πιο όμορφο τρόπο, πως τα ωραιότερα ταξίδια κρύβονται μέσα στα βιβλία και τις ιστορίες τους.

«Η Εριέττα και το Βιβλίο Φαντασίας» ανήκει στη σειρά βιβλίων «Μ’ ένα βιβλίο στηρίζω» και μέρος των εσόδων από την πώληση του κάθε βιβλίου θα διατεθεί για τους σκοπούς της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.