Οι εκλογές της Κυριακής είναι ψήφος εμπιστοσύνης στον Χρήστο Μιχαλάκη

Οι Τρικαλινοί την περασμένη Κυριακή έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Χρήστο Μιχαλάκη. Παρά τις καταστροφικές πλημμύρες και τα όσα μεσολάβησαν εξακολουθεί θα λαμβάνει την αγάπη του κόσμου και είναι εκείνος που κράτησε ψηλά τον συνδυασμό του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού. Οι σχεδόν 27.000 ψήφοι απέδειξαν ότι είναι εκείνος που θέλουν οι τρικαλινοί ψηφοφόροι για να τους εκπροσωπεί στην Περιφέρεια. Η πόρτα του είναι πάντα ανοικτή για όλους, είναι ο άνθρωπος στον οποίο αναφέρονται με το μικρό του όνομα, εκείνος που είναι πάντα εκεί σε καύσωνες, χιόνια, πλημμύρες, πυρκαγιές…. κι εκείνος στον οποίο απευθύνονται για να δώσει λύσεις όποτε χρειάζεται.

Οι εκλογές της Κυριακής είναι εξαιρετικά κρίσιμες καθώς ουσιαστικά «παίζεται» η θέση του ως αντιπεριφερειάρχης αφού σε περίπτωση που χάσει ο Αγοραστός αυτομάτως κι ο Μιχαλάκης περνά στην αντιπολίτευση κι ας έχει πάρει 27.000 ψήφους.

Οι εκλογές της Κυριακής είναι κρίσιμες κι όλοι έχουν κινητοποιηθεί για να στηρίξουν όχι μόνο τον Κώστα Αγοραστό, αλλά και τον Χρήστο Μιχαλάκη.