Η Χρονιά του Δράκου – Ετήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Το 2024, σύμφωνα με το Κινέζικο Ωροσκόπιο, θα είναι η χρόνια του Δράκου του Ξύλου

Κινέζικη Αστρολογία 2024: Η Χρονιά του Δράκου - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 10/2, μαζί με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ξεκινά η καινούργια χρονιά στην Κινέζικη Αστρολογία, που για το 2024 είναι το Έτος του Δράκου του Ξύλου.

Να ξαναθυμίσουμε ότι όσοι είστε γεννημένοι το 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, ανήκετε στο συγκεκριμένο ζώδιο του Κινέζικου ωροσκοπίου!

Ας πάμε να δούμε αναλυτικά τις Ετήσιες Προβλέψεις Κινέζικης για όλα τα ζώδια!

Ποντικός

Επανάσταση στον τρόπο ζωής ή τις συνήθειές σου, καθώς και στην εργασία και την υγεία, ειδικά τους πρώτους πέντε μήνες του έτους φέρνει η χρονιά του Δράκου. Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις νέα πράγματα, να πειραματιστείς ή να βρεις το θάρρος να κάνεις το άλμα για να δημιουργήσεις νέα δυναμική—ίσως λιγότερο ασφαλή αλλά πιο ενδιαφέρουσα και υποσχόμενη. Είναι επίσης μια στιγμή για να επανασυνδεθείς με την τεχνολογία ή το μέλλον με έναν ιδιαίτερο τρόπο, χωρίς να κολλήσεις στο παρελθόν ή το παρόν. Είναι καιρός να αναζητήσεις μεγαλύτερη προβολή, να ταξιδέψεις και να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές τόσο στην καθημερινότητά σου, όσο και στην οικονομική σου διαχείριση. Ωστόσο, από τον Ιούνιο και μετά, η περίοδος θα είναι κρίσιμη για τις προσωπικές σου σχέσεις, ειδικά τις ερωτικές, τις οικογενειακές και τις επαγγελματικές. Αυτή η περίοδος απαιτεί προσεκτική εξέταση της κατάστασης και των περιστάσεων. Πάνω από όλα, σκέψου: Τι είδους σχέσεις ζητάς και μέχρι ποιο σημείο μπορείς να δεσμευτείς…

Βούβαλος

Πρόκειται για μια χρονιά έντονων συναισθημάτων σε διάφορους τομείς και αυτό θα συνεχιστεί, τουλάχιστον τους πρώτους πέντε μήνες. Μην αφήνεις φόβους ή ανασφάλειες να σε περιορίζουν γιατί είναι μια περίοδος με τεράστιες δυνατότητες, ώστε να ανοίξεις τα φτερά σου και να αποκτήσεις νέες δεξιότητες. Επιπλέον, σου φέρνει σημαντικές εμπειρίες στον τομέα των συναισθημάτων και των ερωτικών ή σεξουαλικών σχέσεων, αλλά και για να κάνεις κάτι που σου προσφέρει καινούργιες συγκινήσεις. Ήρθε η ώρα να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε κάτι που φέρνει βελτίωση ή ανανέωση στη ζωή σου, ακόμα κι αν πρέπει να ρισκάρεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αλλαγές στις σχέσεις με τα παιδιά ή στον τομέα της εκπαίδευσης. Από τον Ιούνιο και μετά, μπαίνει το θέμα ανανέωσης της εργασιακής σου φιλοσοφίας, όπου νέα σχέδια ή αλλαγές στη νομοθεσία ή τις περιβαλλοντικές συνθήκες μπορεί να οδηγήσουν στη δημιουργία άλλων σχημάτων. Θα μπορούσε επίσης να είναι η περίοδος για να αυξήσεις τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου, να κόψεις κακές συνήθειες ή να ξεκινήσεις καλές και να ασχοληθείς περισσότερο με τη σωματική σου κατάσταση και και οτιδήποτε σχετίζεται με την υγεία. Είναι γενικά μια εξαιρετική χρονιά για μάθηση και βελτίωση.

Τίγρη

Αυτή η χρονιά μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την οικογενειακή ζωή, τη στέγαση ή το σπίτι σου, ειδικά τους πρώτους πέντε μήνες του έτους. Αυτοί οι τομείς μπορεί να βιώσουν μια σειρά αιφνιδιαστικών αλλαγών ή προσαρμογών της τελευταίας στιγμής. Αυτό θα μπορούσε να εκδηλωθεί με μια μετακόμιση, αλλαγή στον τόπο κατοικίας ή αναδιάρθρωση της οικογένειας. Αλλαγές μπορεί υπάρξουν και στο περιβάλλον σου ή τις οικογενειακές σχέσεις, που ενδέχεται να έχουν αντίκτυπο και στον επαγγελματικό τομέα ή να γίνει το αντίστροφο. Ωστόσο, από τον Ιούνιο και μετά, θα πάρει έναν περιπετειώδη ή εξερευνητικό χαρακτήρα, κυρίως σε ό,τι αφορά στα οικονομικά και καλείσαι να βρεις την ισορροπία μεταξύ επένδυσης και κέρδους που είναι απαραίτητη. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να λάβεις υπόψη όχι μόνο για τα χρήματα και επιπλέον υλικούς πόρους αλλά και από την άποψη του χρόνου, της αξίας ή της ικανοποίησης που μπορεί να επιφέρει κάθε απόφασή σου. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να ρισκάρεις για να κερδίσεις ή να μάθεις. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια μοναδική επένδυση στην εκπαίδευση των παιδιών.

Λαγός/Γάτα

Το μυαλό σου μπορεί να είναι σε δίνη, ειδικά κατά τους πρώτους πέντε μήνες αυτής της χρονιάς. Αν το χρησιμοποιήσεις σωστά, για να μελετήσεις, να μάθεις πολλά ή να δεις τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία, τότε δε θα έχεις θέματα. Είναι επίσης μια περίοδος δημιουργική, για να ανακαλύψεις νέα ενδιαφέροντα, μέρη ή ανθρώπους, να βελτιώσεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες ή να προγραμματίσεις ένα ταξίδι ή μια εκδήλωση. Θα μπορούσε επίσης να είναι μια ευκαιρία για την αναβάθμιση του μέσου μεταφοράς σου ή συσκευών που σχετίζονται με την επικοινωνία. Ο υπόλοιπος χρόνος μπορεί να σηματοδοτήσει μια νέα φιλοσοφία σε κάθε είδους θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και σε αυτά που σχετίζονται με το σπίτι και τη στέγαση. Ένα χρονικό διάστημα που φέρνει επέκταση σε αυτούς τους τομείς ή για να φτιάξεις μια πιο χαρούμενη ή άνετη οικογενειακή ζωή, όπως με το να κάνεις βελτιώσεις στο σπίτι ή να συμμετέχεις σε καινούργιες δραστηριότητες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αυτή η διαδικασία θα σχετίζεται άμεσα με τα νέα θεμέλια που δημιουργείτε. Ήρθε η ώρα να κάνεις, επίσης, έναν απολογισμό και να δεις τι πρέπει να τελειώσει, να θέσεις όρια, καθήκοντα ή μια νέα τάξη πραγμάτων. Κλείνει ένα κεφάλαιο και χρειάζεσαι χρόνο για αυτή τη μετάβαση. Επιπλέον, καλείσαι να αναθεωρήσεις τόσο σε προσωπικά, όσο και οικογενειακά/περιουσιακά στοιχεία.

Δράκος

Η χρονιά του Δράκου θα φέρει αρκετές αλλαγές στη ζωή σου, κυρίως στον οικονομικό τομέα. Είναι μια ευκαιρία να αναθεωρήσεις τις δυνατότητές σου, τον τρόπο διαχείρισης και να αποκτήσεις νέες δεξιότητες ή πηγές εισοδήματος. Η ανάγκη σου για κάτι περισσότερο σε αυτούς τους τομείς πρέπει να είναι σωστά προσανατολισμένη, αποφεύγοντας τις υποθέσεις και κυρίως προσαρμόζοντας τα γούστα, τις ανάγκες και το αξιακό σου σύστημα. Ωστόσο, από τον Ιούνιο και μετά, θα είναι ένα χρονικό διάστημα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για σπουδές, ταξίδια και ό,τι αφορά στην επικοινωνία και τα μέσα. Οι σχέσεις και οι φιλίες ειδικότερα μπορούν να ασκήσουν ιδιαίτερη επιρροή σε αυτούς τους τομείς. Θα χρειαστεί, όμως, να ασχοληθείς με καινούργια ενδιαφέροντα, τα οποία ενδεχομένως να αντικαταστήσουν κάποια προηγούμενα. Δεν είναι καιρός να μείνεις στάσιμοι. Αντίθετα, υιοθέτησε μια πιο “ανήσυχη στάση, καθώς θα έχεις νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη. Όσο περισσότερο γίνεται, άφησε απαρχαιωμένες νοοτροπίες, συνήθειες ή ιδέε για να έχεις πρόοδο. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να κάνεις καινούργιες επαφές και γνωριμίες, να διευρύνεις τον κύκλο σου, αλλά οφείλεις να είσαι επιλεκτικός/η.

Φίδι

Οι πρώτοι πέντε μήνες του έτους μπορεί να είναι θεαματικοί, καθώς θα διανύεις μια εποχή έκτακτων γεγονότων, εμπειριών και ειδικών συνθηκών. Η ζωή σε εκπλήσσει, σε προτρέπει να κάνεις ένα γιγάντιο βήμα, κάτι περισσότερο, να πετύχεις πιο πολλά και να τολμήσεις να σκεφτείς διαφορετικά. Το πώς θα προσεγγίσεις αυτήν την περίοδο εξαρτάται από εσένα, αλλά μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για να κάνεις μια σημαντική ανανέωση, να βρεις νέα ερεθίσματα και να ξεκινήσεις μια πορεία με περιπετειώδεις ή αστραπιαίες προσαρμογές. Πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα μπορούν να γίνουν στη ζωή σου. Από τον Ιούνιο και μετά, θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις το άλμα στον επαγγελματικό και οικονομικό σου τομέα, καθώς τότε θα εμφανιστούν ευκαιρίες επέκτασης, ίσως μέσω ταξιδιών ή για να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου. Ωστόσο, θα είναι απαραίτητο να διαχωρίσεις τα ενδιαφέροντά σου από αυτά του κύκλου στον οποίο κινείσαι ή των φίλων σου. Είναι μια καλή περίοδος για να βασιστείς στη διαίσθηση και να επενδύσεις, αλλά σε πράγματα με τα οποία είσαι εξοικειωμένος/η.

Άλογο

Διανύεις μια φάση γεμάτη εμπνεύσεις, εάν εκμεταλλευτείς τις στιγμές μοναξιάς, ξεκούρασης, προβληματισμού και σκέψεων, ειδικά τους πρώτους πέντε μήνες του έτους. Είναι καιρός να εγκαταλείψεις ορισμένες συνήθειες ή τάσεις για να πετύχεις μια ισχυρή πνευματική, ηθική, διανοητική, συναισθηματική και σωματική ανανέωση. Αυτό μπορεί να είναι απαραίτητο, καθώς η παραμέληση αυτών των στιγμών θα μπορούσε να οδηγήσει σε χρόνια προβλήματα σε οποιονδήποτε τομέα. Υπάρχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις που σε περιμένουν, που όμως απαιτούν ενδοσκόπηση. Επιπλέον, τα όνειρα ή η φαντασία ίσως σου παρέχουν έμμεσα πολύτιμες γνώσεις. Δεν είναι καιρός να βασίζεσαι αποκλειστικά στη λογική. Από τον Ιούνιο και μετά, σηματοδοτείται μια ενδιαφέρουσα περίοδος για την προσωπική σου ανάπτυξη και φέρνει νέα ερεθίσματα, με σημαντικά ταξίδια, σπουδές, έρωτες και εμπειρίες που ορίζουν το πριν και το μετά. Όμως, θα χρειαστεί να φέρεις μια ισορροπία μεταξύ του παλιού και του νέου και να έχεις την επίγνωση ότι θα έρθουν και παραπάνω ευθύνες. Είναι καιρός να εμπιστευτείς τον εαυτό σου.

Κατσίκα/Πρόβατο

Το πρώτο πεντάμηνο του έτους θα έχει μια ιδιαίτερη, ακόμη και εκπληκτική, δυναμική σε κοινωνικούς κύκλους, φιλίες ή ομαδικές δραστηριότητες. Είναι καιρός να ανανεώσεις τους όρκους στην ερωτική σου σχέση, να βρεις νέους τρόπους κοινωνικοποίησης και να προσφέρεις περισσότερα στους άλλους. Συνεργασίες, συναντήσεις, κοινές επενδύσεις και δραστηριότητες που μπορούν να είναι αρκετά δημιουργικές. Σου δίνεται η δυνατότητα να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου, να σπάσεις τη ρουτίνα και να αποκτήσεις νέες επαφές. Ακόμα και οικονομικά ζητήματα, μπορεί να διευθετηθούν μέσα από εκεί. Επιπλέον, θα καταφέρεις να κλείσεις και εκκρεμείς συμφωνίες μέχρι τον Ιούνιο γιατί από εκεί και πέρα είναι προτιμότερο να χαλαρώσεις του ρυθμούς σου. Περιουσιακά, κληρονομιές, δάνεια και παρόμοια θέματα θα σε απασχολήσουν πολύ, ενώ δεν αποκλείεται να είναι η αφορμή για να αλλάξεις πεποιθήσεις ή τη φιλοσοφίας της ζωής σου, αφού θα ανακαλύψεις διάφορα, που αγνοούσες, μέσα από ορισμένα γεγονότα που θα συμβούν.

Πίθηκος

Θα μπορούσε να είναι μια χρονιά με συγκλονιστικές εμπειρίες, ειδικά τους πρώτους πέντε μήνες. Είναι μια κομβική περίοδος για τις φιλοδοξίες, τις μελλοντικές προσδοκίες και την επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή, η οποία μπορεί επίσης να έχει σημαντικές επιπτώσεις στα οικονομικά σου. Αν τη διαχειριστείς σωστά, μπορεί να είναι μια εποχή δημιουργικότητας, ανακαλύψεων και νέων οριζόντων. Το 2024 είναι μια εξαιρετική χρονιά για πρόοδο, ακόμα κι αν έρθει απροσδόκητα ή μέσα από περιπτώσεις που δεν περίμενες. Σε κάθε περίπτωση, μην περιοριστείς στα γνωστά. Ήρθε η ώρα να εξερευνήσεις, να επιδιώξεις περισσότερα, να επενδύσεις στην εκπαίδευσή σου και να στοχεύσεις ψηλά. Οι γνώσεις, τα ταξίδια και η τεχνολογία θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως μοχλοί για αυτή τη μοναδική φάση που θα διανύσεις. Από τον Ιούνιο και μετά, ένας από τους βασικούς στόχους θα είναι η δικτύωση, η ικανότητα να συνδεθείς με άλλους, να δημιουργήσεις δεσμούς και, τελικά, να ευδοκιμήσεις στο στοιχείο που σου ταιριάζει. Πρέπει να “δουλέψεις” παραπάνω σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη συνεργασία με ομάδες, ειδικά την επικοινωνία και την ικανότητα να δημιουργήσεις μια ομάδα. Οι νέες σχέσεις μπορούν να ανοίξουν σημαντικές πόρτες, αλλά αυτό απαιτεί και προσοχή στα οικονομικά σου, ιδιαίτερα σε κοινούς πόρους.

Πετεινός

Ήδη έχεις αυξήσει το ενδιαφέρον σου για νέα θέματα, γνώσεις ή μια αλλαγή στη φιλοσοφία της ζωής. Η τάση αυτή θα συνεχιστεί έντονα τους πρώτους πέντε μήνες του έτους. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για ταξίδια, σπουδές, εξετάσεις, δημοσιεύσεις και, το πιο σημαντικό, απόκτηση νέων και σημαντικών μαθημάτων-εμπειριών. Μια περίοδος που μπορεί να σε οδηγήσει στο να σπάσεις φραγμούς ή όρια, που ενδεχομένως εσύ να είχες επιβάλλει. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις πόσο μπορείς να αναπτυχθείς, ακόμα κι αν πρέπει να έχεις το θάρρος να κάνεις τα πράγματα διαφορετικά. Άφησε τη ζωή να σε εκπλήξει, να φέρει νέες εμπειρίες και να διευρύνει τους ορίζοντές σου. Από τον Ιούνιο και μετά, τα αποτελέσματα αυτής της ισχυρής αλλαγής νοοτροπίας μπορεί να εκδηλωθούν, υπό την προϋπόθεση ότι τις έχεις αξιοποιήσει σωστά. Ήρθε η ώρα να ανανεώσετε τους στόχους, τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου, ειδικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα. Αναμφίβολα, είναι μια συναρπαστική χρονιά, γεμάτη ευκαιρίες. Ωστόσο, θα χρειαστεί να “εργαστείς” πάνω στις προσωπικές σχέσεις σε διαφορετικό επίπεδο, ώστε να έχουν σταθερότητα και αντοχή στο χρόνο.

Σκύλος

Είναι μια χρονιά κάθαρσης και μεταμόρφωσης, ιδιαίτερα τους πρώτους πέντε μήνες της, μια περίοδος για να κοιτάξεις προς τα μέσα για να βρεις και να βγάλεις στην επιφάνεια τους θησαυρούς που είναι ακόμα κρυμμένοι μέσα σου. Οι ανακαλύψεις σου μπορεί να φέρουν αλλαγές σε συναισθηματικό, νοητικό, ακόμη και σε σωματικό επίπεδο. Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις τις αναγεννητικές ή μεταμορφωτικές σου ικανότητες και να εμβαθύνεις περισσότερο. Σε αυτό ίσως σε βοηθήσουν ασχολίες με θέματα που σχετίζονται με την υγεία, την ψυχολογία, την αστρολογία ή παρόμοιους κλάδους. Είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για να ψαχτείς περισσότερο με τα οικονομικά και τους πόρους σου. Από τον Ιούνιο και μετά, θα εμφανιστούν ευκαιρίες για ταξίδια, σπουδές και νέες δραστηριότητες. Μια νέα γνώση και ένα είδος μάθησης ίσως σε παρακινήσει να αναθεωρήσεις τις συνήθειες και τη νοοτροπία σου. Μάθε, μέρα μέρα με τη μέρα, χωρίς βιασύνη και συνέχισε να χρησιμοποιείς δημιουργικά το μυαλό σου.

Κάπρος/Χοίρος

Κοίτα μπροστά! Δεν είναι η ώρα για ενδοσκοπήσεις. Τουλάχιστον κατά τους πρώτους πέντε μήνες του έτους, οι προσωπικές σχέσεις θα είναι καταλύτης, είτε ως κίνητρο είτε ως πρόκληση. Σε κάθε περίπτωση, διανύεις μια καθοριστική περίοδο για αισθηματικές σχέσεις, συμβόλαια και συνεργασίες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόσμενες εκπλήξεις ή αλλαγές που απαιτούν έξυπνη και γρήγορη προσαρμογή. Ίσως ανακύψουν και νομικά ζητήματα. Εάν χειριστείς σωστά όλες αυτές τις καταστάσεις, θα δείς βελτίωση και στις σχέσεις σου με τους άλλους, ακόμα κι αν απαιτείται από την πλευρά σου ένα νοητικό άλμα ή υπέρβαση εμποδίων. Οφείλεις, ωστόσο, να ξεκαθαρίσεις τις θέσεις σου και να βάλεις τα όριά σου σε συμφωνίες γιατί, από τον Ιούνιο και μετά, ό,τι μοιραστείς με συγκεκριμένα άτομα θα γίνει κεντρικό σημείο αναφοράς. Το ίδιο ισχύει τόσο σε οικονομικό και υλικό, όσο και συναισθηματικό επίπεδο. Έχε επίγνωση της προσπάθειας που καταβάλλεις και τι συνεισφέρεις, χωρίς όμως να αγνοείς και την άλλη πλευρά. Μια οικογενειακή κληρονομιά ή εκκρεμείς οικογενειακές υποθέσεις θα σε απασχολήσουν. Το παρελθόν δεν αποκλείεται να επιστρέψει με κάποιο τρόπο, ίσως για να λυθούν εκκρεμότητες.

πηγή:https://www.newsbomb.gr/bombplus/zwdia/story/1518597/i-xronia-tou-drakou-etisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia

Goodys

Related Posts

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *