Η αγάπη καταρρέει και οι σχέσεις τελειώνουν για 4 ζώδια τον Σεπτέμβριο του 2022

Η αγάπη καταρρέει και οι σχέσεις τελειώνουν για 4 ζώδια τον Σεπτέμβριο του 2022 .

Η αγάπη καταρρέει  : Για πολλές σχέσεις, αυτόν τον μήνα οι επερχόμενοι άνεμοι της ενέργειας του Ζυγού θα δημιουργήσουν το απόλυτο τέλος σε αυτό που είναι ήδη διαλυμένο.

Η εποχή του Ζυγού είναι μια δοκιμαστική περίοδος για πολλές σχέσεις, καθώς η αίσθηση του συμβιβασμού και της ισορροπίας τονίζεται, κάνοντάς μας να συνειδητοποιήσετε πόσο μεγάλο μέρος της σύνδεσής μας είναι μονόπλευρο.

Αυτός ο μήνας με την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, που αλλάζει ζώδια, πρώτα σε Παρθένο και μετά σε Ζυγό, τον κάνει έναν δραστήριο μήνα.

Πρώτον με το να μπορείς να δεις την αλήθεια και δεύτερον, με το να μπορείς να οραματιστείς έναν τρόπο να βελτιώσεις τα πράγματα. Μερικές φορές στις σχέσεις όμως , ο μόνος τρόπος για να τις βελτιώσεις είναι να τις τελειώσεις . Στα μέσα του μήνα, η Πανσέληνος στους Ιχθύς ρίχνει τα φώτα της σε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε και επιθυμείτε από την αγάπη, κάτι που θα είναι μια υπενθύμιση ώστε να σταματήσετε να συμβιβάζεστε με τα  λίγα.

Αυτό εντείνεται επίσης από τον Ανάδρομο Ερμή , που θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε την αρχική συμφωνία της σχέσης σας και μπορεί ακόμη και να σας αφήσει να αναρωτιέστε γιατί μείνατε τόσο καιρό. Αλλά δεν έχει νόημα να κοιτάζουμε πίσω γιατί αυτόν τον μήνα η μόνη κατεύθυνση προς την οποία μπορούμε να πάμε είναι εμπρός, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε αυτοί που θα δώσουν το τέλος.

1. Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Υπάρχει μια ισχυρή ενέργεια στον κόσμο τον τελευταίο καιρό που σας ζητά να σκεφτείτε ποιοι είστε πραγματικά και πού αισθάνεστε πραγματικά σαν το σπίτι σας. Για εσάς, ο Σεπτέμβριος φέρνει σαφήνεια για να προχωρήσετε από μια σχέση που σας κρατούσε πίσω και γενικά να προχωρήσετε. Μπορεί να είναι πιο κοντά στην οικογένεια ή ακόμα και σε μια καλύτερη γειτονιά .

Ωστόσο, υπάρχει ισχυρή ενέργεια εδώ ότι θα είναι μια κίνηση μεγαλύτερης κλίμακας. Αυτό είναι μέρος του μεγαλύτερου ταξιδιού σας για τον εαυτό σας και για αυτό που πραγματικά χρειάζεστε. Είστε ο αιώνιος αναζητητής, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το σπίτι για εσάς μπορεί να είναι κάπου εντελώς διαφορετικά από εκεί που μεγαλώσατε.

Το θέμα όμως είναι ότι συχνά χρειάζεται πολύς χρόνος για να το αναγνωρίσεις αυτό και μετά να βρεις το θάρρος να μπορέσεις να το ακολουθήσεις. Για εσάς, ο μήνας Σεπτέμβριος επιβάλει να κοιτάξετε τι χρειάζεστε σε μια ρομαντική σχέση και αντί να προσπαθείτε να κουκουλώσετε τα προβλήματα, να αναζητήσετε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει.

Αυτό μετατοπίζει τη νοοτροπία σας από το να διατηρείτε μια σχέση ζωντανή (στην εντατική) στο να καταφέρετε να αφήσετε πίσω αυτό που είναι ξεπερασμένο . Η σχέση στη ζωή σας είναι πιθανό να είναι πολύ αφοσιωμένη και με την οποία ζείτε ακόμα και παράλληλα. Φυσικά, αυτό κάνει τον τερματισμό μιας σχέσης πιο δύσκολο, καθώς υπάρχουν λογικά πράγματα που πρέπει να καταλάβετε, αλλά αντιπροσωπεύει την ελευθερία που αναζητούσατε τελικά.

Η αγάπη καταρρέει και οι σχέσεις τελειώνουν για 4 ζώδια τον Σεπτέμβριο του 2022

2. Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου) .

Φέτος οι εκλείψεις συμβαίνουν τόσο στο ζώδιό σας του Ταύρου όσο και σε αυτό του Σκορπιού. Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι θα υπάρξουν δραματικές αλλαγές στη ρομαντική σας ζωή. Ωστόσο, ο Σεπτέμβριος φέρνει την τρίτη από τις στενά συνδεδεμένες όψεις που θα αλλάξουν τις σχέσεις σας για πάντα.

Ο Βόρειος δεσμός στον Ταύρο μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες θα ευθυγραμμιστεί με τον Χείρωνα στον Κριό, προκαλώντας τη θεραπεία σας και την επιθυμία που έχετε για περισσότερα. Αυτή η όψη για τους  περισσότερους σημαίνει ότι θα επιθυμούν μια ικανοποιητική, άνευ όρων, περιπετειώδη και σταθερή σχέση.

Δεν είστε πλέον ικανοποιημένοι όταν κάθεστε δίπλα σε κάποιον που παρακολουθεί Netflix, αντίθετα, θέλετε να αισθάνεστε ότι η σχέση σας έχει έναν σκοπό. Θέλετε να εμπνευστείτε από το άτομο με το οποίο είστε σε σχέση ,αλλά το συναίσθημα ότι τελικά αυτός δεν είναι ο άνθρωπος της ζωής σας είναι ένα συναίσθημα που δεν θα μπορείτε να αγνοήσετε αυτόν τον μήνα.

Οι προκλητικές όψεις μεταξύ του Βόρειου Δεσμού και  του Χείρωνα θα κορυφωθούν στις 6 Σεπτεμβρίου πριν εμφανιστούν οι υπόλοιπες δύο, μία στις αρχές Οκτωβρίου και μία στα τέλη Δεκεμβρίου.

Παρόλο που υπάρχουν άλλες δύο φέτος, επειδή συμβαίνουν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, θα αισθανθείτε σαν μια ξαφνική αφύπνιση για αυτό που αγνοούσατε και δεν θα μπορείτε να συνεχίσετε άλλο την στασιμότητα. Λέγεται συχνά ότι μια σχέση τελειώνει πολύ πριν τις συζητήσεις και αυτός μπορεί να είναι ο μήνας που συνειδητοποιείτε ότι είναι αλήθεια.

3. Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου) .

Παρόμοια με τον Ταύρο, το ζώδιό σας να είναι ένα από αυτά που οι εκλείψεις πέφτουν πάνω του φέτος, έχετε ήδη αρχίσει να συνειδητοποιείτε ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε όπως κάνατε. Ενώ οι Ταύροι συνειδητοποιούν ότι θέλουν περισσότερα, για εσάς επηρεάζεται ολόκληρη την αίσθηση του τι είναι η αγάπη.

Είστε ζώδιο που κολυμπάει στα βαθιά νερά, που σημαίνει ότι αισθάνεστε πάντα τα πράγματα πιο έντονα από τους άλλους. Δεν είναι απλώς μια σχέση, αλλά μια σχέση ζωής. Δεν είναι απλώς μια σχέση, αλλά η αδελφή ψυχή σας. Λαχταράτε αυτή την ένταση, αλλά με αυτόν τον τρόπο μπορεί να μην βλέπετε καθαρά την πραγματικότητα αυτής της σχέσης.

Σε αυτό έχετε επικεντρωθεί φέτος, παρά το παρελθόν που έχετε , με την αγάπη και τις σχέσεις, αυτό που πραγματικά υπάρχει στη ζωή σας είναι διαφορετικό από αυτό που νομίζετε και από πολλές απόψεις, όχι ιδιαίτερα υγιές.

Αυτό το μήνα όμως υπάρχει μια ανατροπή. Είναι καιρός να πείτε τα πράγματα με το όνομα τους και να δείτε την αλήθεια , που σημαίνει επίσης να τη δείτε και στη σχέση σας. Υπό αυτή την έννοια, φαίνεται ότι έρχονται κάποιες τελικές όψεις κλεισίματος που θα μπορέσουν να σας απελευθερώσουν για μία νέα αγάπη γύρω από την εποχή των γενεθλίων σας.

Ωστόσο, για να μπορέσετε να είστε ανοιχτοί σε αυτό, πρέπει να φροντίσετε να καθαρίσετε από παλιές ιστορίες ή παλιούς εραστές αυτόν τον μήνα. Όχι πια να αποδεχόμαστε αυτό που προσφέρεται μόνο και μόνο επειδή εκείνη τη στιγμή είναι το μόνο που υπάρχει. Είναι καιρός να αναγνωρίσετε την αξία σας και να δώσετε αυτά τα συναισθήματα σε κάποιον που θα τα εκτιμήσει πραγματικά.

Η αγάπη καταρρέει και οι σχέσεις τελειώνουν για 4 ζώδια τον Σεπτέμβριο του 2022

4. Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Όταν λες την αλήθεια σου, τα πράγματα δεν μπορούν παρά να αλλάξουν. Αυτή ήταν η σημαντικότερη δουλειά σας για φέτος και γι’ αυτό, πλησιάζετε στο αποκορύφωμα του τέλος μιας σχέσης που ξέρατε ότι ερχόταν εδώ και αρκετό καιρό. Είναι φυσιολογικό μέρος της διαδικασίας σας να χρειάζεστε χρόνο για να σκεφτείτε και να αισθανθείτε τι πραγματικά συμβαίνει.

Αλλά κάνοντας αυτό συχνά κρατάτε πολλά συναισθήματα μέσα σας. Είτε πρόκειται για το πώς αισθανθήκατε μετά από έναν καυγά είτε για κάτι που παρατηρήσατε ότι έκανε ο σύντροφός σας, συχνά κρατάτε περισσότερα μέσα σας από όσα εκφράζετε. Όλα αυτά θα αλλάξουν όμως , όσο προχωράει η χρονιά.

Θα γίνετε πιο τολμηροί στο να λέτε τη γνώμη σας. Δεν θα φοβάστε να στενοχωρήσετε κάποιον, ακόμα και αν τα πράγματα αλλάξουν λόγω της αλήθειας σας. Για εσάς, αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα στην αυτοεκτίμησή σας και στην συνειδητοποίηση ότι δεν μπορείτε να κρατήσετε άλλο το στόμα σας κλειστό σε μια σχέση που υποτίθεται ότι βασίζεται στην αγάπη.

Ωστόσο, αυτόν τον μήνα, η κατάσταση κορυφώνεται με όλη την ενέργεια του Ζυγού που έρχεται να επηρεάσει τη σχέση σας , ακόμη και το περιβάλλον του σπιτιού σας. Δεν υπάρχει επιστροφή και δεν υπάρχει πλέον η καθυστέρηση του αναπόφευκτου. Τώρα είναι καιρός να ολοκληρώσετε αυτό που ξεκινήσατε και αυτή τη φορά βεβαιωθείτε ότι δεν κρατάτε τίποτα μέσα σας.

πηγή:https://www.astro-live.gr/%cf%86%ce%b8%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%80%cf%89%cf%81%ce%bf-2022-%ce%b7-%ce%b5%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%ce%bd%ce%ad%cf%81%ce%b3%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%80%ce%bf/