Γλυκό του κουταλιού ρόδι

Υλικά:

200 γρ.   σποράκια ροδιού
1 ποτηρι νερού ζάχαρη
1 ποτηρι νερού νερό 
1 κ.γλυκού χυμό λεμονιού
1 ξυλακι κανέλλας
Εκτέλεση:
Σε κατσαρόλα βάζουμε τα σποράκια ροδιού την ζάχαρη και το νερό. Βράζουμε αρχικά για 15 λεπτά και μετά προσθέτουμε το ξυλακι κανέλλας και τον χυμό λεμονιού. Βράζουμε για 10 λεπτά ακόμη.
Συμβουλή: Αφήνουμε την νύχτα το γλυκο μέσα στην κατσαρόλα σκεπασμενο με ένα τουλι. Την επόμενη ημέρα ξαναβραζουμε το γλυκο για δύο τρία λεπτά περίπου για να δέσει το σιρόπι.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Καίτη Κοκ.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ