200 ΓΡ. ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΡΟΔΙΟΥ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟΥ ΝΕΡΟ
1 Κ. ΓΛΥΚΟΥ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
1 ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΛΑΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΡΟΔΙΟΥ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΑΡΧΙΚΑ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ. ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΗ.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΥΛΙ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙΤΗ ΚΟΚ.