Υλικά:
1 Κιλό κυδώνια
7οο γρ. ζάχαρη
Αμύγδαλα
Σταγόνες λεμονιού
Ανθόνερο
2 κούπες νερό
Εκτέλεση:
Βάζω στην κατσαρόλα το κυδώνι με την ζάχαρη και το νερο. Μολις δέσει το γλυκό, ρίχνω σταγόνες από μισό λεμόνι, τα αμύγδαλα,το ανθόνερο και μισό ποτήρι του κρασιού νερό . Το μυστικό για να είναι σκληρό το κυδώνι θα πρέπει τα κυδώνια να να μην είναι ώριμα.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.