TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Γλώσσα μοσχαρίσια στιφάδο

Ιαν 5, 2021
in Μαγειρική
Γλώσσα μοσχαρίσια στιφάδο
Share on FacebookShare on Twitter

Ένας υπέροχος μεζές για λίγους …

Υλικά :

μια γλώσσα μοσχαρίσια

2 κιλά κρεμμύδια για στιφάδο

4-5 σκελίδες σκόρδο

2 φύλλα δάφνης

μερικούς κόκους μπαχάρι

1 σφηνάκι μπαλσάμικο ή απλό ξίδι

1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο

2 κουταλιές ντοματοπελτές αραιωμένος σε 2 ποτήρια νερό

μπόλικο αλατοπίπερο

Εκτέλεση:

Πλένουμε καλά την γλώσσα και την βράζουμε με μπόλικο αλατισμένο νερό στην χύτρα για 40 λεπτά. Αν την βράσετε στην κατσαρόλα θα πρέπει να την βράσετε πάνω από μιάμιση ώρα. Όταν έχει μαλακώσει την σουρώνετε και την αφήνετε να κρυώσει. βγάζετε την πέτσα και την κόβετε ροδέλες. Έτσι μπορείτε να την σερβίρετε με αλατοπίπερο και ουζάκι ή μπυρίτσα. Εμείς όμως συνεχίζουμε το στιφάδο μας. καθαρίζουμε τα κρεμμύδια μας και τα πλένουμε χωρίς να τα αφήσουμε στο νερό. Τα βάζουμε σε μια γάστρα μας και το σκορδάκι την δάφνη το μπαχάρι το ξίδι τον πελτέ το αλατοπίπερο και το ελαιόλαδο. Τα βάζουμε στον φούρνο για μια ωρίτσα περίπου. Στην συνέχεια βάζουμε τις ροδέλες της γλώσσας και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να μείνει το φαγάκι μας με δεμένη την σαλτσούλα του.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).

ShareTweetShare

Related Posts

Πράσινη σαλάτα με Sauce πορτοκάλι -γιαούρτι
Μαγειρική

Πράσινη σαλάτα με Sauce πορτοκάλι -γιαούρτι

Ιαν 17, 2021
Σιροπιαστό κέικ μανταρίνι της ‘Εφης
Μαγειρική

Σιροπιαστό κέικ μανταρίνι της ‘Εφης

Ιαν 16, 2021
Τούρτα μανταρινιού
Μαγειρική

Τούρτα μανταρινιού

Ιαν 15, 2021
Κουρού elpidas little corner
Μαγειρική

Κουρού elpidas little corner

Ιαν 15, 2021
Πιπεριές γεμιστές με μπιφτέκια και πουρέ
Μαγειρική

Πιπεριές γεμιστές με μπιφτέκια και πουρέ

Ιαν 14, 2021
Σοκολατάκια με μανταρίνι
Μαγειρική

Σοκολατάκια με μανταρίνι

Ιαν 14, 2021
Next Post
Πλημμύρισε η Επαρχιακή Οδός Κλοκοτού – Μαραθέας

Πλημμύρισε η Επαρχιακή Οδός Κλοκοτού – Μαραθέας

Άλλα τέσσερα έργα σε χωριά του Δ. Τρικκαίων

Άλλα τέσσερα έργα σε χωριά του Δ. Τρικκαίων

DIY Time! Σήμερα που πάλι δεν θα βγεις, κάνε αυτό το εύκολο nail art

DIY Time! Σήμερα που πάλι δεν θα βγεις, κάνε αυτό το εύκολο nail art

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter

Facebook

Facebook

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd