Για το “Χαμόγελο του παιδιού” αγωνίζονται οι παίχτες του “SURVI-FOR HOPE ΓΟΜΦΟΙ 2017…

Για το “Χαμόγελο του παιδιού” αγωνίζονται οι παίχτες του “SURVI-FOR HOPE ΓΟΜΦΟΙ 2017…

“Το SURVI-FOR HOPE ΓΟΜΦΟΙ ξεκίνησε από μια παρέα φίλων με σκοπό την ψυχαγωγία και την άθλησή μας, αλλά και για τον κόσμο να δει από κοντά δοκιμασίες ανάλογες με τo Ο κόσμος αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή αυτό το εγχείρημα με τους εκατοντάδες φίλους μας που έρχονται κάθε Κυριακή, αλλά και τους φίλους μας στο διαδίκτυο που φτάνουν τους 4000.
Θελήσαμε από την αρχή το παιχνίδι να έχει και φιλανθρωπικό σκοπό  και δίνει την δυνατότητα σε όποιον θέλει να βοηθήσει οικονομικά , κάτι που βρήκε ανταπόκριση και ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Στα πλαίσια αυτά με πολύ μεγάλη   χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με το  ” ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ’‘  προσπαθώντας να βοηθήσουμε το τεράστιο έργο του.
Επόμενη αγωνιστική για το SURVI-FOR HOPE ΓΟΜΦΟΙ,  είναι την Κυριακή 25/06/2017 και ώρα έναρξης 19:00  στο γήπεδο Γόμφων.
Σας προσκαλούμε να έρθετε στον όμορφο χώρο που έχουμε διαμορφώσει να περάσετε ένα ωραίο κυριακάτικο απόγευμα βοηθώντας παράλληλα το ” ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ’‘ να δίνει χαμόγελο στα χείλη παιδιών που χρειάζονται βοήθεια“.
πηγή: pylinews.gr