TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Γεμιστά ορφανά στην γάστρα

Ιούλ 28, 2022
in Μαγειρική
Γεμιστά ορφανά στην γάστρα
Share on FacebookShare on Twitter
Γεμιστά ορφανά στην γάστρα…

ΥΛΙΚΑ:
  • 4 πιπεριές
  • 4 ντομάτες
  • 300 γρ. ρύζι για γεμιστά
  • 4 ξερά κρεμμύδια
  • 3 κολοκυθάκια
  • 200 γρ. χυμό ντομάτας
  • 1 ποτήρι νερό
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό
  • 1 χούφτα ξερό δυόσμο
  • 8 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
  • ζάχαρη
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση :
Αδειάζουμε τις πιπεριές απο την ψύχα τους και τις πασπαλίζουμε με αλάτι και λίγο ζάχαρη…και τις τοποθετούμε στο ταψί. Κάνουμε το ίδιο με τις ντομάτες αλλά την ψύχα τους την μαζεύουμε σε ένα μπολ.
Αφου αδειάσουμε όλες τις ντομάτες στο μπολ…ψιλοκόβουμε την ψύχα. Αφου αδειάσουμε ολα τα λαχανικά τα τοποθετούμε στο ταψί έχοντας φροντίσει να πασπαλίσουμε το εσωτερικό τους με αλάτι και ζάχαρη. Στην συνέχεια τρίβουμε τα κολοκυθάκια. Τα προσθέτουμε στο μπολ με την ψιλοκομμένη ψύχα των λαχανικών και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το ρύζι, το κρεμμύδι, τον δυόσμο, αλάτι, πιπέρι, τις 8 κουτ.ελαιόλαδο και τον μαϊντανό και ανακατεύουμε πολύ καλά και γεμίζουμε τα λαχανικά. Αφού τα γεμίσουμε όλα, τα περιχύνουμε με τον χυμό της ντομάτας. Προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό. Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με ελαιόλαδο.Τα ψήνουμε σκεπασμένα στους 200 βαθμούς στον αέρα για περίπου 45 λεπτά…και 15 λεπτά περίπου ξεσκέπαστα.
Καλή μας όρεξη!!!
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Νανά Πούλιου.
ShareTweetShare

Related Posts

Μπελουσιώτικα κρεμμύδια με ουρά μόσχου στην γάστρα
Μαγειρική

Μπελουσιώτικα κρεμμύδια με ουρά μόσχου στην γάστρα

Οκτ 24, 2022
Μηλοπιτάκια
Μαγειρική

Μηλοπιτάκια

Οκτ 24, 2022
Κοτόπουλο στη λαδόκολλα της Έφης
Μαγειρική

Κοτόπουλο στη λαδόκολλα της Έφης

Οκτ 23, 2022
Μηλόπιτα
Μαγειρική

Μηλόπιτα

Οκτ 23, 2022
Ευκολόπιτα με κιμά
Μαγειρική

Ευκολόπιτα με κιμά

Οκτ 22, 2022
Αναποδογυριστή μηλόπιτα
Μαγειρική

Αναποδογυριστή μηλόπιτα

Οκτ 22, 2022
Next Post
Δεν το περιμέναμε! Τα προβλήματα υγείας που σχετίζονται με τα ψάρια και το γάλα

Δεν το περιμέναμε! Τα προβλήματα υγείας που σχετίζονται με τα ψάρια και το γάλα

Κι όμως, δες πώς τα τσόφλια των αυγών είναι πολύτιμα για τα λουλούδια σου

Κι όμως, δες πώς τα τσόφλια των αυγών είναι πολύτιμα για τα λουλούδια σου

Καθεστώς «Μεταποίηση – Εφοδιαστική Αλυσίδα» του νέου Αναπτυξιακού Νόμου 4887/2022

Καθεστώς «Μεταποίηση – Εφοδιαστική Αλυσίδα» του νέου Αναπτυξιακού Νόμου 4887/2022

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter

Facebook

Facebook

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd