Γαρίδες με ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τηγανισμένες σε λάδι ρυζιού

Γαρίδες με ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τηγανισμένες σε λάδι ρυζιού…

Υλικά :

γαρίδες

κρεμμύδια άσπρης ποικιλίας(νεροκρέμμυδα) ψιλοκομμένα

αλατοπίπερο

λάδι ρυζιού

Εκτέλεση :

Έβρασα τις γαρίδες για 10 λεπτά.
Τις άφησα σε ένα σουρωτήρι με χαρτί κουζίνας να φύγουν όλα τα υγρά.

Έβαλα τα κρεμμύδια με το αλατοπίπερο  σε ένα γουοκ να πάρουν χρώμα με λάδι ρυζιού.
Το λάδι που έμεινε στο γουοκ πέρασα τις γαρίδες και από τις δύο πλευρές για να πάρουν τις μυρωδιές.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαρία Καρανικόλα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ