Φούσκωμα και πρησμένη κοιλίτσα; Με αυτό το φρούτο θα πετύχεις το απόλυτα flat στομάχι

Όλες μας έχουμε κληθεί να διαχειριστούμε το δυσάρεστο πρήξιμο στην περιοχή της κοιλιάς το οποίο πολλές φορές κάνει την εμφάνισή του κατά τις πιο ακατάλληλες ημέρες. 

Έχεις ένα σημαντικό ραντεβού και θέλεις να είσαι και να αισθάνεσαι άψογη; Επιθυμείς να φορέσεις το στενό σου φόρεμα κατά τη βραδινή σου έξοδο αλλά το πρήξιμο στην κοιλίτσα σου δεν σου επιτρέπει να νιώσεις άνετα μέσα σε αυτό; Υπάρχει λύση. Και μάλιστα φυσική, ανέξοδη και πάρα πολύ υγιεινή!

Τη δουλειά την κάνει ένα και μόνο φρούτο. Ένας «θησαυρός» της φύσης που αποτελεί πλούσια πηγή υδατοδιαλυτών φυτικών ινών και σακχάρων που εξασφαλίζουν την καλή λειτουργία του πεπτικού μας συστήματος, γλιτώνοντας μας από το φούσκωμα και την αίσθηση βάρους που μας κάνει να πιστεύουμε πως έχουμε βάλει τουλάχιστον τρία με τέσσερα κιλά.

Σύμφωνα με τη διάσημη διατροφολόγο Rebecca Gawthorne το φρούτο αυτό δεν είναι άλλο από το νόστιμο και ζουμερό αχλάδι.
Η συγκεκριμένη τροφή έχει αποδεδειγμένα πλέον την τάση να καταπολεμά τη συσσώρευση αερίων στο έντερο, βοηθώντας μας να απαλλαγούμε από το πρήξιμο και τις επιπτώσεις του.

Το ευχάριστο είναι ότι το αχλάδι συμβάλλει στη γενικότερη καλή υγεία του πεπτικού μας, αποτελώντας σύμμαχό μας ακόμα για προβλήματα στο στομάχι που προκαλούνται από το υπερβολικό στρες, τη δυσανεξία σε κάποια τροφή, αλλά και το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.

Καταναλώνοντας ένα αχλάδι την ημέρα, λοιπόν, είτε στη στερεή μορφή του είτε σε μορφή χυμού, βοηθάς το έντερό σου να απαλλαγεί από τα αέρια και το στομάχι σου να αδειάσει από κάθε τι που το βαραίνει και του στερεί τη flat εικόνα του.
Ένας χυμός αχλάδι – πορτοκάλι θα ήταν ό,τι πρέπει για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας, δεν νομίζεις;

πηγή :https://limeandlife.com/content/wellness/diatrofi/foyskoma-kai-prismeni-koilitsa-me-ayto-froyto-tha-petyheis-apolyta-flat

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ