TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Φασολάκια λαδερά

Δεκ 4, 2022
in Μαγειρική
Φασολάκια λαδερά
Share on FacebookShare on Twitter

Φασολάκια λαδερά

Την εποχή που τα φασολάκια είναι πολύ τρυφερά και αρκετά οικονομικά όποτε αγοράζετε αρκετά κιλά τα καθαρίζετε τα πλένετε και τα αποθηκεύεται στην κατάψυξη να έχετε όλη την χρονιά φρέσκα φασολάκια.
Υλικά:
1 κιλό φασολάκια
4 ντομάτες τριμμένες
1 πιπεριά
3 καρότα
2 χοντροκομμένες πατάτες
2 μεγάλα κρεμμύδια
4 σκελίδες σκόρδο
1 χούφτα μαϊντανό
1 κ.γ. ντοματοπελτέ
1κ.γ. ζάχαρη αλατοπίπερο
2 ποτηράκια του κρασιού ελαιόλαδο
Εκτέλεση :
Καθαρίζετε πλένεται και στραγγίζετε τα φασολάκια σας σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το ένα ποτηράκι ελαιόλαδο. Χοντροκόβουμε τα κρεμμύδια τα καρότα τις πιπεριές και το σκορδάκι και τα σοτάρετε. Στην συνέχεια ρίχνετε και τα φασολάκια και τ΄ ανακατεύετε να αρχίσουν να μαραθούν. Προσθέτετε την τριμμένη ντομάτα τον ντοματοπελτέ την ζάχαρη και το αλατοπίπερο και αφήνετε να πάρουν βράση. προσθέτετε ένα ποτήρι νεράκι και χαμηλώνετε την φωτιά να σιγοβράζει το φαγάκι σας. Δεν θα χρειαστεί περισσότερο νερό γιατί η ντοματούλα βγάζει αρκετό νεράκι αρκεί να έχετε υπομονή να σιγοβράζει το φαγάκι σας. Όταν αρχίσουν να μαλακώνουν τα φασολάκια ρίχνετε τις πατατούλες και συνεχίζετε το βράσιμο. Λίγο πριν το τέλος ρίχνετε το δεύτερο ποτηράκι ελαιόλαδο και τον μαϊντανό. Καλό είναι όσο βράζει το φαγάκι σας να μην βάλετε κουτάλι μέσα στην κατσαρόλα απλά να την κουνάτε δεξιά αριστερά πάρα πολύ συχνά.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/  και στην σελίδαhttps://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).

ShareTweetShare

Related Posts

Τα μελομακάρονά μου
Μαγειρική

Τα μελομακάρονά μου

Δεκ 4, 2022
Σουτζούκι με πετιμέζι by Μαίρη
Μαγειρική

Σουτζούκι με πετιμέζι by Μαίρη

Δεκ 4, 2022
Μέλι από τα χεράκια μας
Μαγειρική

Μέλι από τα χεράκια μας

Δεκ 3, 2022
Χτένι με ρύζι
Μαγειρική

Χτένι με ρύζι

Δεκ 3, 2022
Μελομακάρονα από τα παλιά
Μαγειρική

Μελομακάρονα από τα παλιά

Δεκ 3, 2022
Μπριζόλες λαιμού με κουρκουμά
Μαγειρική

Μπριζόλες λαιμού με κουρκουμά

Δεκ 2, 2022

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter

Facebook

Facebook

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd