Ευρωπαϊκή δράση ERASMUS του ΣΟΑΤ

Ο ΣΟΑΤ,ως Εταίρος του Ευρωπαϊκου Προγραμματος Erasmus+ “Taekwondo Weekend Connect ” στο οποίο συμμετέχουν 5 Συλλογοι από Ιταλία, Βέλγιο, Ισπανία και Ελλάδα,μετεβη στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Λετσε,όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των εταίρων,και συζητήθηκε ο προγραμματισμός του Ευρωπαϊκου Προγραμματοςγια την συνέχεια.Ως υπεύθυνη για τον ΣΟΑΤ ήταν η κ.Στελλα Τασιου,και καθοριστηκαν οι περαιτέρω δράσεις του προγράμματος.

Το “Taekwondo Weekend Connect” που με περηφανια επιλέχθηκε να συμμετάσχει ο ΣΟΑΤ, στοχεύει στην κινητικότητα αθλητών και πολιτιστικών ανταλλαγών,προωθώντας την συμμετοχή νέων αθλητών στις δραστηριότητές μας και με κινητικότητα σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Στην πρώτη συνάντηση μαζί με την υπεύθυνη κ.Τασιου ακολούθησαν για τυπικούς λόγους,2 αθλήτριες του ΣΟΑΤ, η Λινα Παϊταρίδου και η Μαρία Τζέλη.
Τον Σεπτέμβριο προγραμματιστηκε στα Τρίκαλα να μεταβεί πλήρης η Ισπανική ομαδα ενώ στις Βρυξέλλες θα μεταβεί η Ιταλική στα πλαίσια του προγράμματος,με ευρωπαικες δράσεις που θα καρπωθουν οι αθλητές του Τρικαλινου Συλλόγου.
Για τον ΣΟΑΤ
Νίκος Παιταριδης