Έρωτας μετά… με μία Τρικαλινή

Η Γωγώ Κατσιανάκου είναι μία από τους Τρικαλινούς οι οποίοι φέτος συμμετέχουν σε σίριαλ και θεατρικές παραστάσεις και γεμίζουν τα βράδια μας. Είναι ηθοποιός και συμμετέχει στη σειρά του ALPHA που σημειώνει μεγάλη επιτυχία με τίτλο «Έρωτας μετά».Η Γωγώ Κατσιανάκου έχει σπουδάσει Κοινωνική Λειτουργός ωστόσο την κέρδισε η υποκριτική. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής  Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη και του Studio ¨Υπο το μηδέν¨ του Ν.Καραγέωργου  (Εκπαίδευση στο play back theatre). Έχει παρακολουθήσει μαθήματα μουσικής-ορθοφωνίας με την Μάρω Θεοδωράκη, Κινησιολογίας με την Αντιγόνη Γύρα και σεμινάρια υποκριτικής με τον Ν.Καραγέωργο και Θεατρικού Παιχνιδιού με τον Λ.Κουρετζή.

Θέατρο

Στο ενεργητικό της έχει πολλές θεατρικές παραστάσεις στις οποίες έχει συμμετάσχει και συγκεκριμένα:

  • Play back παραστάσεις με το studio Υπο το μηδέν Σκηνοθεσία Ν.Καραγέωργου (2008-2010)
  • ‘’ Ένα Βότσαλο στη λίμνη’’ Σκηνοθεσία Παύλος Χαικάλης (2010-2011)
  • ‘’Παραμύθια στο Ασανσέρ’’ Σκηνοθεσία Τάσος Ράντζος (2013)
  • ‘’Ισορίες του Παππού Αριστοφάνη’’ Σκηνοθεσία Στέφανος  Νταλάσης (2016-2017)
  • ‘’Με Δύναμη από την Κηφισιά’’ Σκηνοθεσία Στέφανος Νταλάσης  (2017-2018)
  • ‘’Τα Χριστούγεννα του Τουμπαστέρη’’ Σκηνοθεσία Γωγώ Κατσιανάκου
  • ‘’Τα Σκουπίδια’’ του Γ.Ξανθούλη Σκηνοθεσία Γωγώ Κατσιανάκου  (2019)

Τηλεόραση και κινηματογράφος

Στην τηλεόραση την είδαμε στην ‘’Πολυκατοικία ’’ (Σκηνοθεσία Β. Θωμόπουλος-mega) και στη σειρά ‘’Αν υπήρχες θα σε χώριζα’’ Σκηνοθεσία Ε.Οικονόμου (mega).

Επίσης, από τις αξιόλογες εμφανίσεις της ήταν και η συμμετοχή της στην κινηματογραφική ταινία  ‘’Πέμπτη και 12’’    Σκηνοθεσία Θανάσης Τσαλταμπάσης

Σχετικά με τη σειρά «Έρωτας μετά»

Μία ιστορία έρωτα και μυστηρίου που εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους, σ’ ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη, σ’ ένα παρόν που ψάχνει απαντήσεις. Έντονες σχέσεις, δυνατά συναισθήματα, αγωνία και ανατροπές συνθέτουν μια σειρά από γεγονότα που όταν ξεκαθαρίσουν, θα φανεί αν μπορεί να υπάρξει «Έρωτας μετά». Ένα τροχαίο. Δύο επιβάτες. Το σώμα της γυναίκας εξαφανίζεται. Ο άνδρας πέφτει σε κώμα. Μια σειρά ερωτημάτων ζητούν απαντήσεις. Τι προκάλεσε το ατύχημα; Γιατί εξαφανίστηκε η γυναίκα; Ποια είναι η σχέση τους; Η ταυτότητά τους αποκαλύπτει ότι δεν ήταν παντρεμένοι… Η αναγνώρισή τους φέρνει στην επιφάνεια το μυστικό τους: ήταν εραστές. Τρία χρόνια πριν, η γνωριμία δύο ζευγαριών και η φιλία που ξεκίνησε μεταξύ τους, πυροδότησε μία απαγορευμένη αγάπη. Η ένοχη σχέση των δύο εραστών θα στοιχειώσει το παρόν των συντρόφων τους. Η οικογενειακή τους αρμονία ήταν μία ψευδαίσθηση. Ο πόνος βαθύς, αλλά η ανάγκη να αποκαλυφθεί η αλήθεια επιτακτική. Βασίζεται στη σειρά της Telefe «Amar despues de amar» και παράγεται με την άδεια της Viacom International Inc.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ