Έκκληση να σωθεί ο «Άλεξ», ο σκύλος που έσωσε τους ιδιοκτήτες του από το μεγάλο σεισμό της 3ης Μαρτίου

Έγινε γνωστός σε πανελλαδικό επίπεδο καθώς «έπαιξε» σε ρεπορτάζ εφημερίδων, ραδιοφώνων, αλλά και τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας. Ο Άλεξ, ο σκύλος της οικογένειας του κ. Ιωάννη Κακαδιάρη, από το Γριζάνο, στις 3 Μαρτίου αποδείχτηκε σωτήριος φίλος των ιδιοκτητών του. Έσωσε μια ολόκληρη οικογένεια από το σεισμό, μιας και λίγα λεπτά πριν τον εγκέλαδο, ο σκύλος άρχισε να γαυγίζει, τραβώντας κυριολεκτικά από τα παντελόνια το 17χρονο γιο της οικογένειας που διάβαζε εντός του σπιτιού αλλά και του πατέρα του Γιάννη Κακαδιάρη, που βρισκόταν εντός της οικίας του. Το σκυλί ήταν καθόλα ήσυχο, εντούτοις εκείνη την ημέρα διαισθανόμενο τι θα ακολουθήσε άρχισε να γαυγίζει και να κλαίει, απομακρύνοντας τους φίλους του από το σπίτι, που λίγη αργότερα σχεδόν θα κατέρρεε.

Η αγάπη της οικογένειας για τον Άλεξ πάντα υπήρξε έντονη και συνεχίζει να είναι. Ειδικά σήμερα που ο Άλεξ ο πιστός φίλος της οικογένειας αντιμετωπίζει ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας. Ο σκύλος της οικογένειας, ο φύλακας άγγελος της, όπως καταγράφει η «ΚΡΗΝΗ LIV χρειάζεται επειγόντος ιατρική και φαρμακευτική αγωγή. Ωστόσο η οικογένεια η οποία διαμένει σε κοντέινερ στο Γριζάνο, δεν έχει την οικονομική δυνατότητα καθώς απαιτούνται αρκετά χρήματα.

Η οικογένεια καλεί όποιον μπορεί να συμβάλει κτηνίατρο, πολίτη η φορέα να σπεύσει να βοηθήσει προκειμένου να μην συμβεί κάτι κακό στον Άλεξ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6986010658.

ΠΗΓΗ