Αιγάλεω: Ανήλικοι έβγαλαν κουζινομάχαιρο σε σχολείο και απείλησαν μαθητές και καθηγητές

Τι καταγγέλουν οι γονείς στο DEBATER – Φοβούνται για τη σωματική τους ακεραιότητα

 UPD: 10:05

Σκηνές τρόμου σε Γυμνάσιο στο Αιγάλεω. Κάποια ανήλικα παιδιά Ρομά χθες Τρίτη 4/10 εν ώρα λειτουργίας του σχολείου.

Μαθητές και καθηγητές φοβούνται για την σωματική τους ακεραιότητα. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο Γυμνάσιο είναι σεισμόπληκτο σχολείο που στεγάζεται προσωρινά εδώ και τέσσερα χρόνια σε ένα παλιό εγκατελειμμένο κτήριο.

Δεν έχει ξεκινήσει κανένα έργο στο σεισμόπληκτο κτήριο, καταγγέλουν γονείς στο DEBATER. Εκεί που έχει προσωρινά έχει εγκατασταθεί το σχολείο, υπάρχουν κάποιοι Ρομά που συχνά εκδηλώνουν παραβατική συμπεριφορά. Την προηγούμενη εβδομάδα, τα ίδια παιδιά Ρομά έξω από το σχολείο απειλούσαν μαθήτριες για να τους κλέψουν κινητά και πορτοφόλια, μέρα μεσημέρι.

Όπως καταγγέλεται, όλα αυτά τα προβλήματα προκύπτουν από την πρόχειρη προσωρινή λύση να εγκατασταθούν τα παιδιά εκεί. Υπάρχει μεν με μια περίφραξη, όμως αυτή έχει τρύπες και από εκεί τα μικρά Ρομά μπαίνουν μέσα στο σχολείο. Επίσης τα σχολεία, παρότι το ζητούν οι γονείς, δεν έχουν φύλαξη.

Το περιστατικό αυτό γίνεται γνωστό μετά το δεύτερο άγριο συμβάν με βία στο ΕΠΑΛ Αιγάλεω με τον 16χρονο μαθητή που μεταφέρθηκε μέσα στα αίματα αφού επιτέθηκε στον διευθυντή του.

Στο συγκεκριμένο σχολείο είχε συμβεί ένα ακόμη αδιανόητο περιστατικό βιας όταν μαθητές επιτέθηκαν στον διευθυντή. Στο αποκλειστικό βίντεο του DEBATER φαίνεται η τρομερή αγριότητα με την οποία επιτίθενται τα παιδιά στον εκπαιδευτικό.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΖΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ

πηγή:https://debater.gr/ellada/tromos-se-scholio-sto-egaleo-anilika-evgalan-kouzinomachero-ke-apilisan-mathites-ke-kathigites/?fbclid=IwAR2FxeMfzltLi9o96JQ4kFd2kiUGyy8t-t91nsmrfPS9qXHYUaqB33x8o_I

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *