Εύκολο τσιζκεικ με ζελέ φράουλας

Υλικά :
1 λίτρο γάλα φρέσκο ,
2 βανίλιες Γιώτης,
3 φακελάκια ζελέ (με ότι γεύση προτιμάς, στην φωτογραφία είναι φράουλα),
1 πακέτο Μπτι Πμερ,
Ζάχαρη
Νερό
Εκτέλεση :

Φτιάχνουμε ζαχαρόνερο και βουτάμε τα μπισκότα ένα ένα μέσα σε αυτό και τα στρώνουμε στο  σκεύος που θα φτιάξουμε το γλυκό.

Για την κρέμα : Ρίχνουμε τις 2 βανίλιες με το γάλα και όση ζάχαρη θέλουμε (αναλόγως πόσο γλυκό το θέλουμε) , σε μια κατσαρόλα, ανακατεύουμε συνέχεια και κατεβάζουμε όταν πάρει την πρώτη βράσει. Αυτό το μείγμα το ρίχνουμε πάνω στα μπισκότα που έχουμε τοποθετήσει στο σκεύος μας. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το βάζουμε στο ψυγείο. Το αφήνουμε αρκετή ώρα να παγώσει καλά η κρέμα.

Για το ζελέ : ρίχνουμε τα 3 φακελάκια και όση ζάχαρη θέλουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε 2 ποτήρια βραστό νερό ανακατεύουμε και ρίχνουμε 2 ποτήρια κρύο νερό από το ψυγείο.

Αυτό το μείγμα του ζελέ το ρίχνουμε σιγά σιγά πάνω στην κρέμα. Προσέχουμε να έχει παγώσει καλά.

Εύκολο γλυκό ψυγείο και πολύ δροσιστικό.

Καλή επιτυχία!!!!!!!

Την συνταγή μας έδωσε η φίλη μας Ελένη Τσολακάκη.