TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Εύκολο γλυκό ψυγείου με μπισκοτένια βάση

Μαρ 13, 2023
in Μαγειρική
Εύκολο γλυκό ψυγείου με μπισκοτένια βάση
Share on FacebookShare on Twitter

ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΕΝΙΑ ΒΑΣΗ…

Μοιάζει σαν πάστα ταψιού με μπισκοτένια βάση… Εύκολο γλυκάκι ψυγείου με ότι είχα στο ντουλάπι μου εσείς βέβαια θα χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω υλικά.

ΥΛΙΚΑ για τη βάση:

500 γραμμάρια θρυμματισμένα μπισκότα digestive

150 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο

Για την κρέμα

ένα σακουλάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής Γιώτης με γεύση βανίλια χτυπημένο στον κάδο του μίξερ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται πίσω από το πακέτο

Για την επικάλυψη σοκολάτας

120 γραμμάρια κρέμα γάλακτος (έβαλα φυτική crater)

200 γραμμάρια κουβερτούρα γάλακτος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ τα βάζουμε σε ένα μπολάκι και τα ανακατεύουμε με λιωμένο βούτυρο.  Στρώνουμε τη βάση σε ένα τσέρκι μεσαίο και πατάμε με το κουτάλι καλά να γίνει ωραία σφιχτή βάση.  Στην συνέχεια χτυπάμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής με παγωμένο γάλα όπως αναγράφεται στη συσκευασία της, ρίχνουμε πάνω στα μπισκότα και βάζουμε στο ψυγείο.  Στην συνέχεια σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος ελαφρά, κλείνουμε το μάτι αφήνουμε πάνω το κατσαρολάκι με την κρέμα γάλακτος και σπάμε μέσα τη σοκολάτα, ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.  Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει και ανακατεύουμε ανά τακτά διαστήματα.  Στη συνέχεια ρίχνουμε τη σοκολάτα επάνω στο γλυκό και αφήνουμε στο ψυγείο.

Διακόσμησα με κερασάκια, είναι από το γλυκό κεράσι που είχα φτιάξει.  Έβγαλα μερικά σε ένα πιάτο μετά τα στέγνωσα πάνω σε χαρτί και τα τοποθετήσει επάνω στο γλυκό χωρίς να έχουν καθόλου σιρόπι.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή την έστειλε η φίλη μου Γωγώ Σαμίου.

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Μαγειρική

Γλυκό του κουταλιού κεράσι της γιαγιάς Κικής

Ιούν 29, 2025
Κερασι ή βύσσινο γλυκό κουταλιού
Μαγειρική

Κερασι ή βύσσινο γλυκό κουταλιού

Ιούν 28, 2025
Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας
Μαγειρική

Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας

Ιούν 27, 2025
Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο
Μαγειρική

Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο

Ιούν 26, 2025
Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου
Μαγειρική

Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου

Ιούν 25, 2025
Παγωτό της «φωτιάς»
Μαγειρική

Παγωτό της «φωτιάς»

Ιούν 24, 2025
Next Post
Αυστραλία: Κροκόδειλοι και καρχαρίες απειλούν τους κατοίκους μετά τις πλημμύρες

Αυστραλία: Κροκόδειλοι και καρχαρίες απειλούν τους κατοίκους μετά τις πλημμύρες

Τα κεφτεδάκια της μαμάς

Τα κεφτεδάκια της μαμάς

Πως να απαλλαγείτε οριστικά από την κατακράτηση υγρών

Πως να απαλλαγείτε οριστικά από την κατακράτηση υγρών

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

http://anilioparkfestival.gr/tickets/http://anilioparkfestival.gr/tickets/
Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd