TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Εύκολο γλυκό ψυγείου με μπισκοτένια βάση

Μαρ 13, 2023
in Μαγειρική
Εύκολο γλυκό ψυγείου με μπισκοτένια βάση
Share on FacebookShare on Twitter

ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΕΝΙΑ ΒΑΣΗ…

Μοιάζει σαν πάστα ταψιού με μπισκοτένια βάση… Εύκολο γλυκάκι ψυγείου με ότι είχα στο ντουλάπι μου εσείς βέβαια θα χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω υλικά.

ΥΛΙΚΑ για τη βάση:

500 γραμμάρια θρυμματισμένα μπισκότα digestive

150 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο

Για την κρέμα

ένα σακουλάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής Γιώτης με γεύση βανίλια χτυπημένο στον κάδο του μίξερ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται πίσω από το πακέτο

Για την επικάλυψη σοκολάτας

120 γραμμάρια κρέμα γάλακτος (έβαλα φυτική crater)

200 γραμμάρια κουβερτούρα γάλακτος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ τα βάζουμε σε ένα μπολάκι και τα ανακατεύουμε με λιωμένο βούτυρο.  Στρώνουμε τη βάση σε ένα τσέρκι μεσαίο και πατάμε με το κουτάλι καλά να γίνει ωραία σφιχτή βάση.  Στην συνέχεια χτυπάμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής με παγωμένο γάλα όπως αναγράφεται στη συσκευασία της, ρίχνουμε πάνω στα μπισκότα και βάζουμε στο ψυγείο.  Στην συνέχεια σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος ελαφρά, κλείνουμε το μάτι αφήνουμε πάνω το κατσαρολάκι με την κρέμα γάλακτος και σπάμε μέσα τη σοκολάτα, ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.  Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει και ανακατεύουμε ανά τακτά διαστήματα.  Στη συνέχεια ρίχνουμε τη σοκολάτα επάνω στο γλυκό και αφήνουμε στο ψυγείο.

Διακόσμησα με κερασάκια, είναι από το γλυκό κεράσι που είχα φτιάξει.  Έβγαλα μερικά σε ένα πιάτο μετά τα στέγνωσα πάνω σε χαρτί και τα τοποθετήσει επάνω στο γλυκό χωρίς να έχουν καθόλου σιρόπι.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή την έστειλε η φίλη μου Γωγώ Σαμίου.

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Τα κεφτεδάκια της μαμάς
Μαγειρική

Τα κεφτεδάκια της μαμάς

Μαρ 13, 2023
Τυροκαυτερή της Ανθούλας
Μαγειρική

Τυροκαυτερή της Ανθούλας

Μαρ 12, 2023
Μπράουνι με κακάο
Μαγειρική

Μπράουνι με κακάο

Μαρ 12, 2023
Μπριζόλες λαιμού με κουρκουμά
Μαγειρική

Μπριζόλες λαιμού με κουρκουμά

Μαρ 11, 2023
Ταρτάκια “ΜΠΑΝΟΦΙ”
Μαγειρική

Ταρτάκια “ΜΠΑΝΟΦΙ”

Μαρ 11, 2023
Χοιρινή τηγανιά με πορτοκάλι και κρεμμύδι
Μαγειρική

Χοιρινή τηγανιά με πορτοκάλι και κρεμμύδι

Μαρ 10, 2023
Next Post
Αυστραλία: Κροκόδειλοι και καρχαρίες απειλούν τους κατοίκους μετά τις πλημμύρες

Αυστραλία: Κροκόδειλοι και καρχαρίες απειλούν τους κατοίκους μετά τις πλημμύρες

Τα κεφτεδάκια της μαμάς

Τα κεφτεδάκια της μαμάς

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter

Facebook

Facebook

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd