Ευκολάκι Γλυκάκι, παλιά αγαπημένη συνταγή….
Άλλο ένα αφιέρωμα στις πρώτες συνταγές μου…
Είναι πανεύκολη γιαυτό και ο τίτλος, ελαφριά και σοκολατένια.
Ότι πρέπει για μπουφέ η πάρτυ, γιατί βγαίνουν αρκετά κομμάτια.
Πάμε να δούμε πόσο εύκολα γίνεται το γλυκάκι μας.
4 αυγά
400 γρ. ζάχαρη
300 γρ. κουβερτούρα
2 κ.σ. βούτυρο
Εκτέλεση :
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί,προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βουτυρώνουμε το ταψί της κουζίνας, η βάζουμε λαδόκολλα να βγει πιο εύκολα.
Ψήνουμε γύρω στα 45-50 λεπτά,ανάλογα τον φούρνο μας πάντα και ελέγχουμε.
Αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει, και ετοιμάζουμε το σιρόπι.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά,και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά.
Κόβουμε σε τετράγωνα το γλυκό,το βουτάμε στο χλιαρό σιρόπι και μετά στο ινδοκάρυδο.
Τα αφήνουμε πάνω σε μια λαδόκολλα,να κρυώσουν και τα τυλίγουμε σε μεμβράνη.

Καλή επιτυχία .
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Ελπίδα Χαραλαμπίδου , τις συνταγές της οποίας μπορείτε να δείτε και στην σελίδα της : http://elpidaslittlecorner.blogspot.gr/2016/11/blog-post_9.html