Ευχαριστήριο του 5ου Γυμνασίου Τρικάλων προς την εταιρία ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.  

Τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου Τρικάλων θα ήθελαν από καρδιάς να ευχαριστήσουν την εταιρεία ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α. Ε. για την ευγενική χορηγία ενός ηλεκτρικού scooter, αξίας 1700 ευρώ προς κλήρωση σε λαχειοφόρο.

Ο σκοπός αυτής της κλήρωσης είναι να διατεθούν τα έσοδα της για να καλυφθούν δαπάνες σχολικών εκδρομών, με προτεραιότητα τους μαθητές και τις μαθήτριες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

 Το ηλεκτρικό scooter θα διατεθεί μέσω λαχειοφόρου αγοράς με θέμα «Συμμετέχω – Βοηθώ _ Κερδίζω» που έχει οργανωθεί από τον σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου Τρικάλων. Οι λαχνοί διατίθενται προς πώληση 2 ευρώ για κάθε ενδιαφερόμενο/η.

 Η διάθεση των λαχνών ξεκινά άμεσα και θα συνεχιστεί μέχρι τις 31 Μαρτίου. Η κλήρωση των τυχερών λαχνών που θα κερδίσει το ηλεκτρικο scooter θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου στο 5ο Γυμνάσιο.

 Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε συμμετοχή κερδίζει αφού με το κουπόνι της κλήρωσης ο ενδιαφερόμενος μπορεί να το προσκομίσει στην εταιρεία ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. και να έχει 20% έκπτωση για την αγορά ενός ηλεκτρικου scooter.

Με εκτίμηση

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων

5ου Γυμνασίου Τρικάλων