Δύο ζώδια δεν πρέπει να παρασυρθούν συναισθηματικά, σήμερα, 13/04

Δε θα έχουν σωστή κρίση και θα κάνουν λανθασμένες επιλογές

Δύο ζώδια δεν πρέπει να παρασυρθούν συναισθηματικά, σήμερα, 13/04

Σάββατο 13/4/2024

Η Σελήνη, που από χθες βρίσκεται στους Διδύμους, μας δημιουργεί μια χαλαρή διάθεση. Θέλουμε να μιλήσουμε, να επικοινωνήσουμε και ενδεχομένως να είναι δύσκολο να μείνουμε κλεισμένοι στο σπίτι. Σε αυτό βοηθά και το εξάγωνό της πρώτα με τον ανάδρομο Ερμή και μετά με τον Ήλιο στον Κριό, θα γίνουμε πιο κινητικοί, εξωστρεφείς και αισιόδοξοι. Με το τετράγωνό της όμως με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, το απόγευμα, θα έχουμε ένα “σύννεφο” στο κεφάλι μας. Μπορεί να βγάλουμε και μια παραπάνω ευαισθησία ή να αποσυντονιστούμε

Τα δύο ζώδια που θα πρέπει να είναι πιο επιφυλακτικά, είτε με τα οικονομικά είτε με τα ερωτικά τους, γιατί κινδυνεύουν να την πατήσουν σήμερα είναι οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, καθώς το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα δημιουργεί ψεύτικες εντυπώσεις και πλανερές καταστάσεις, επηρεάζοντας τον 2ο και 8ο οίκο τους, αντίστοιχα.
Επιπλέον, καλό θα ήταν να ελέγξουν τα συναισθήματά τους και να μην παρασυρθούν από αυτά γιατί δε θα έχουν σωστή κρίση και θα κάνουν λανθασμένες επιλογές, όπως επίσης και να μην πιστεύουν σε λόγια και ταξίματα, αφού δε θα πραγματοποιηθούν και θα μείνουν με την απογοήτευση.
Goodys

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *