Η δημοσιογράφος της εκπομπής συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου Σάκη Αρχοντή, ο οποίος με μεράκι και αγάπη συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση που ξεκίνησε πριν από χρόνια. Ο κ. Αρχοντής μίλησε για την ιστορία του χαλβά που ξεκίνησε επί τουρκοκρατίας και προσφέρονταν στους γάμους, στα πανηγύρια και τα παζάρια.

Ο Σάκης Αρχοντής, μπροστά στην κάμερα, έδειξε τη διαδικασία παρασκευής του παραδοσιακού γλυκού, το οποίο φτιάχνεται με μεράκι και αγνά υλικά.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: ifarsala.gr