Στην πανέμορφη ορεινή Αργιθέα και στα σχεδόν 1.000 μέτρα υψόμετρο βρέθηκε χθες ο Τρικαλινός Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου.
Θύμισε ότι «η ψηφιακή συνδεσιμότητα δεν σταματά εκεί όπου τελειώνει ο δρόμος» και μίλησε με… καμάρι για το πρόγραμμα «WiFi4GR» που παρέχει στους πολίτες δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε δημόσιους χώρους, ακόμη και σε πολύ «δύσκολες» περιοχές, όπως αυτή που επισκέφθηκε το περασμένο εικοσιτετράωρο έχοντας στο πλευρό του τον υπερδραστήριο Δήμαρχο Ανδρέα Στεργίου.
Φυσικά, δεν θα μπορούσε να φύγει χωρίς να δοκιμάσει την φανταστική μπατζίνα που ετοίμασαν χρυσοχέρες Αργιθεάτισσες και την προσέφεραν, όπως προστάζει το έθιμο, με χαρτοπετσέτα και αλουμινόχαρτο. Μάλιστα, ενθουσιάστηκε τόσο, ώστε να κάνει σχετική και… νοστιμότατη ανάρτηση!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:


































