Cookies

COOKIES ΠΟΥ ΛΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ…
Μόνο με λίγα υλικά.  Εξαιρετικά σπιτικά μπισκότα για το γάλα, τον καφέ ή το σχολείο. Θα τα λατρέψετε!!!

ΥΛΙΚΑ
150 γραμμάρια βιτάμ soft
3/4 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη 130 γρ. δηλαδή
1 αυγό
3 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του(φαρίνα)
1 κουταλάκι του γλυκού baking powder
1 πρέζα αλάτι
1 φλιτζάνι του τσαγιού καρύδια χοντροκομμένα (κομμένα με το χέρι)
80 γραμμάρια σοκολάτα ΙΟΝ αμυγδάλου
80 γραμμάρια σοκολάτα μαύρη κουβερτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπήστε με το σύρμα το αυγό και τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει.  Στην συνέχεια ρίχνετε το βούτυρο που το έχετε λιώσει σε σιγανή φωτιά και ανακατεύετε καλά να ενσωματωθούν τα υλικά.  Ρίχνετε το αλάτι, το αλεύρι,  το μπέικιν πάουντερ, τα χοντροκομμένα καρύδια και τις σοκολάτες κομμένες σε μικρά κυβάκια.  Ανακατεύετε το μείγμα με τα χέρια σας.  Φτιάχνεται μπαλάκια σαν καρύδι, πατάτε λίγο με το χέρι σας και τοποθετείτε σε ταψί με λαδόκολλα.  Έχετε προθερμάνει το φούρνο σας νωρίτερα για 10 λεπτά.  Ψήνετε τα μπισκότα μόνο 10 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Σημ.: Μπορεί να είναι μαλακά στην αρχή αλλά μόλις κρυώσουν θα είναι υπέροχα τραγανά από έξω και μαλακά μέσα.  Τα υλικά αυτά είναι για 18 μεγάλα cookies.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.