Χρήστος Λάππας: «Ο Δήμαρχος στο επικοινωνιακό παίρνει 10 με τόνο, στο πρακτικό παίρνει 1»

Κριτική στην απόφαση του Δημάρχου για το πρόστιμο στον αντιδήμαρχο Φόρη Ρόμπο άσκησε σε σημερινή συνέντευξη του στη Λέσχη 97,6 ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων Χρηστος Λάππας:

«Εγώ είμαι υποστηρικτής της πολιτικής του αντικαπνιστικού νόμου, αλλά δεν είμαι υποστηρικτής της λογικής του Δημάρχου που λέει ότι καπνίζει ο αντιδήμαρχος και πληρώνει και το πρόστιμο του καταστηματάρχη.  Η ευθύνη με βάση τον νόμο βαραίνει τον ίδιο τον καταστηματάρχη, αλλά δεν τον αφήνει να πληρώσει μην χάσουμε τα ψηφαλάκια. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο παρελθόν έπρεπε να παραιτηθεί κι ο αντιδήμαρχος, οπότε ας συμπεράνουμε λοιπόν ότι η απόφαση αυτή του Δημάρχου μπάζει από παντού και είναι πρόσφορη σε κριτική λαϊκισμού.

Όσο για το έργο της δημοτικής αρχής, αν δούμε το επικοινωνιακό και το πρακτικό, υπάρχει μια τεράστια απόσταση που θα λέγαμε ότι αγγίζει τα όρια της ‘φούσκας’. Γιατί ενώ στο επικοινωνιακό παίρνει 10 με τόνο, στο πρακτικό παίρνει 1. Ο Δήμαρχος βλέπει την πόλη σαν ένα κοινωνικό εργαστήριο, και απευθύνεται σε πολύ μικρές κοινωνικές ομάδες κάνοντας  παρεμβάσεις χωρίς καμιά ωφελιμότητα.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ