Χοιρινή τηγανιά με πορτοκάλι και κρεμμύδι

Χοιρινή τηγανιά με πορτοκάλι και κρεμμύδι…

Υλικά :
κρέας χοιρινό σε μπουκιές από την μεριά του λαιμού
2 κρεμμύδια μεγάλα
1 ολόκληρο πορτοκάλι τις φλούδες του μόνο κομμένες σε κύβους
ελαιόλαδο για το τσιγάρισμα
1 κούπα λευκό κρασί
θυμάρι
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμενο
1,1/2 λεμόνια τον χυμό τους
Εκτέλεση :
Σοτάρετε τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα σε ελαιόλαδο και τις φλούδες πορτοκαλιού και μόλις πάρουν χρώμα προσθέστε το κρέας.  Ανακατέψτε καλά μέχρι να ροδίσει.  Σβήστε με το κρασί και αφήστε να βράσει το κρέας.  Ρίξτε το λεμόνι και σε 2 λεπτά σερβίρετε .
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.