CHICKEN NUGGETS με γλυκόξινη σάλτσα

CHICKEN NUGGETS με γλυκόξινη σάλτσα…  Aπίστευτη νοστιμιά εύκολη μέσα σε λίγα λεπτά…

ΥΛΙΚΑ 
1 φιλέτο από κοτόπουλο
1/2 κούπα κόρν φλάουρ ή νισεστέ ή αλεύρι χωρίς γλουτένη
1/2 κούπα τυρί παρμεζάνα
1 αυγό με μια κ.σ. λάδι και μια νερό
1 κούπα θρυματισμένα στο μούλτι πατάτακια γεύση bbq
1 κουτ. του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
1/2 κουτ. του γλυκού ρίγανη
αλάτι και λίγο πιπέρι

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΩΣ

3 κουτ. σούπας βαλσαμικο
1 κουτ. της σούπας μέλι
1 κουτ. του γλυκού μουστάρδα
1 κουτ. του γλυκού κέτσαπ
σταγόνες από χυμό λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί.

Κόβουμε το κοτόπουλο σε λεπτές λωρίδες, ρίχνουμε το αλάτι και το  πιπέρι.  Χτυπάμε το αυγό μαζί με το λάδι και το νερό. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα θρυμματισμένα πατάκια μαζί με την σκόνη σκόρδου την ρίγανη και την παρμεζάνα. Παίρνουμε κομμάτια από το κοτόπουλο μας και βουτάμε πρώτα στο κόρν φάουρ μετά στο αυγό και μετά στο μίγμα με τα θρυμματισμένα πατάκια.

Τηγανίζουμε σε φριτέζα ή σε μικρο κατσαρολάκι με μπόλικο λάδι κατά προτίμηση αραβοσιτέλαιο.  Συνοδέψτε με πράσινη σαλάτα και πατάτες τηγανιτές.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ