TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

CAKE POPS Κέικ Ποπς

Ιούν 14, 2022
in Μαγειρική
CAKE POPS Κέικ Ποπς
Share on FacebookShare on Twitter

Έψαξα πάρα πολύ να βρω μια συνταγή που να μου αρέσει γευστικά.
Δοκίμασα και διάφορες συνταγές και κατέληξα να κάνω το δικό μου κέικ.

Υλικά :
6 αυγά
1 κ.γ. μπεικιν
2 κούπες ζάχαρη
2 κούπες αλεύρι
1/2 κούπα κακαο
1 κούπα καλαμποκέλαιο
ξύσμα και χυμό από 3 πορτοκάλια

Εκτέλεση:
Σε μια λεκανίτσα χτυπάμε με το μίξερ χειρός τα αυγά με την ζάχαρη. Ρίχνουμε το σπορέλαιο και μετά τον χυμό πορτοκαλιού μαζί με το ξύσμα στην συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και σταματάμε το μίξερ!!!
Βάζουμε το μείγμα μας σε ένα ταψί 30 εκατοστών και ψήνουμε στου 180 για μια ώρα!!!

Υλικά για τα ποπς :
1 κέικ
400 γρ. μερέντα
1 κουβερτούρα λιωμένη
περίπου 60 στικάκια για κέικ ποπς
3 κουβερτούρες για την επικάλυψη
μικρά

Εκτέλεση :

Αφήνετε το κέικ σας να κρυώσει.
Το ρίχνετε σε μια μεγάλη λεκανίτσα και αρχίζετε να το τρίβετε με τα χέρια σας να το κάνετε σαν σκόνη.
προσθέτετε την μερέντα και την λιωμένη κουβερτούρα.
Ζυμώνετε πολύ καλά να γίνει μια μάζα.
Τα χωρίζετε σε Κεφτεδάκια των 25 με 28 γραμμαρίων.
Τα βάζετε στο ψυγείο για λίγες ώρες.
Όταν παγώσουν λιώνετε λίγη κουβερτούρα και βουτάτε ένα ένα τα καλαμάκια στην ζεστή κουβερτούρα και τα χώνετε μέσα στα κεφτεδάκια.
Αφήνετε να παγώσουν άλλη μια ωρίτσα.
Λιώνετε την υπόλοιπη κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
Όταν είναι λιωμένη βάζετε πάνω από την κατσαρολίτσα τα κέικ ποπς Ρίχνετε με ένα κουταλάκι την ζεστή σοκολάτα από πάνω τους μέχρι να είναι καλυμμένη όλη η επιφάνεια.
Τ’ ακουμπάτε σε λαδόκολλα και τα βάζετε ξανά στο ψυγείο να παγώσουν!!!!
Αν έχετε μικρά ζαχαρωτά μπιλάκια ρίχνετε από πάνω όσο είναι ρευστή η σοκολάτα.

Ευχαριστώ την Νίκη Μαν για τις χρήσιμες πληροφορίες που μου έδωσε και την Φίλη μου την βασούλα για την βοήθειά της.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).

 

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Τυροκουλούρες
Μαγειρική

Τυροκουλούρες

Απρ 30, 2025
DONUTS – ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΦΡΟΣ
Μαγειρική

DONUTS – ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΦΡΟΣ

Απρ 29, 2025
Πανεύκολα κουλούρια χωρίς ζύμωμα
Μαγειρική

Πανεύκολα κουλούρια χωρίς ζύμωμα

Απρ 28, 2025
Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)
Μαγειρική

Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)

Απρ 27, 2025
Κουλούρια με ταχίνι by mairh σαν Θεσσαλονίκης
Μαγειρική

Κουλούρια με ταχίνι by mairh σαν Θεσσαλονίκης

Απρ 26, 2025
Μυζηθρόπιτες
Μαγειρική

Μυζηθρόπιτες

Απρ 25, 2025
Next Post
Αραπίνα by Mairh

Αραπίνα by Mairh

Το λιμάνι του Σαρωνικού που θυμίζει Μπαχάμες (video)

Το λιμάνι του Σαρωνικού που θυμίζει Μπαχάμες (video)

Ακατάλληλες παραλίες και μωβ μέδουσες απειλούν το ελληνικό καλοκαίρι

Ακατάλληλες παραλίες και μωβ μέδουσες απειλούν το ελληνικό καλοκαίρι

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd