Μπράουνι με κακάο

ΜΠΡΑΟΥΝΙ ΜΕ ΚΑΚΑΟ ΕΥΚΟΛΑΚΙ!!!

Το πιο νόστιμο, γρήγορο και εύκολο μπράουνι που έφτιαξα ποτε. Σούπερ σοκολατένιο κι όμως χωρίς σοκολάτα.  Το μυστικό του όμως κρύβεται στο κακάο…
Το έχω φτιάξει άπειρες φορές με πολλά είδη, αλλά μόνο με το κακάο ΓΙΩΤΗΣ είμαι ικανοποιημένη…

ΥΛΙΚΑ
1 βιτάμ(250γρ.)
1 1/4 κούπα ζάχαρη
1/2 κούπα κακάο (ΓΙΩΤΗΣ) ΕΠΙΜΕΝΩ γιατι το εχω φτιαξει με πολλα αλλα μονο με αυτο γινεται οπως πρεπει
3 αβγά
2 βανίλιες
1/2κ.γ. αλάτι
1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κ.γ. μπέικιν
1 κούπα χοντροκομμένα καρύδια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα κατσαρολάκι βάζω το βιτάμ, το κακάο και τη ζάχαρη, ανακατεύω να λιωσουν και κατεβάζω από τη φωτιά(ΟΧΙ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ). Προσθέτω τα αβγά χτυπημένα ελαφρά, τις βανίλιες και το αλάτι. Τέλος ρίχνω το αλεύρι με το μπέικιν και τα καρύδια. Αδειάζω το μείγμα σε ταψάκι βουτυρωμένο 25Χ30 εκ. και ψήνω στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά ΟΧΙ παραπάνω. Εγώ αφού το ψήσω και κρυώσει, το κόβω σε κομμάτια, το διατηρώ στην κατάψυξη και όταν θέλω ζεσταίνω ένα κομμάτι στα μικροκύμματα και το σερβίρω με παγωτό βανίλια.
Είναι καταπληκτικό…

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Σόφη Τσιώπου.

Τις συνταγές της  φίλης μας μπορείτε να βλέπετε στην σελίδα της «Οι Λιχουδιές της Σόφης»