TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Μπουτάκια δεματάκια

Οκτ 20, 2022
in Μαγειρική
Μπουτάκια δεματάκια
Share on FacebookShare on Twitter
Μου αρέσει πολύ το ρολό κοτόπουλο όμως πάντα με πείραζε η σκέψη τι βάζουν μέσα. Αποφάσισα να κάνω τα δικά μου ρολάκια και αφού δεν έχω διχτάκι τα κάνω δεματάκια. Ζητάω από τον χασάπη να μου φιλετάρει μπουτάκια και κάνω τις δικές μου νοστιμιές.

Υλικά:
Μπουτάκια κοτόπουλο φιλεταρισμένα
Τυρί κρέμα
Μουστάρδα Πιπεριές
Μπέικον Regato
Πάπρικα
χυμό από 2 πορτοκάλια
χυμό από 1 λεμόνι
1/2 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
λίγα μανιτάρια αν θέλετε
αλατοπίπερο
σπάγκο βαμβακερό που πριν την χρήση καλό είναι να τον πλύνετε
Εκτέλεση:
Παίρνουμε φιλετάκια από μπούτι με την πέτσα τους. τα πλένουμε και τα στραγγίζουμε καλά. τα αλατοπιπερώνουμε και τα απλώνουμε με την δέρμα προς τα κάτω. Από την μέσα πλευρά βάζουμε μουστάρδα, τυρί κρέμα, μπέικον, κίτρινο τυρί, πιπεριές σε στικάκια. Με δυο οδοντογλυφίδες κλείνουμε το πακετάκι μας και ένα σπάγγο δένουμε το δεματάκι μας. Τα πασαλείβουμε με πάπρικα και βγάζουμε τις οδοντογλυφίδες Όταν είναι καλά δεμένο και το ακουμπάμε στο ταψί με το δέρμα προς τα κάτω. Περιχύνουμε με τους χυμούς και το ελαιόλαδο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν από την μια πλευρά. Τα γυρίζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο προσέχοντας πάντα να υπάρχει νεράκι στο ταψάκι μας. Ότι ζουμάκι σας μένει στο ταψάκι μπορείτε να σοτάρετε λίγα μανιτάρια και να περιχύσετε το ζουμάκι.
Καλή σας επιτυχία.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).

ShareTweetShare

Related Posts

Μεθυσμένη – τριφτή μηλόπιτα
Μαγειρική

Μεθυσμένη – τριφτή μηλόπιτα

Οκτ 20, 2022
Πατάτες γεμιστές by Mairh
Μαγειρική

Πατάτες γεμιστές by Mairh

Οκτ 19, 2022
Μηλόπιτα με μπισκοτένια ζύμη
Μαγειρική

Μηλόπιτα με μπισκοτένια ζύμη

Οκτ 19, 2022
Ρολάκια κοτόπουλο με πένες στην γάστρα
Μαγειρική

Ρολάκια κοτόπουλο με πένες στην γάστρα

Οκτ 18, 2022
Λουκάνικα στην λαδόκολλα
Μαγειρική

Λουκάνικα στην λαδόκολλα

Οκτ 17, 2022
Μηλόπιτα
Μαγειρική

Μηλόπιτα

Οκτ 17, 2022

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter

Facebook

Facebook

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd