TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Μπουρέκια παστουρμά

Οκτ 9, 2022
in Μαγειρική
Μπουρέκια παστουρμά
Share on FacebookShare on Twitter

Μια βόλτα στο κέντρο του Πειραιά και τα βήματα μου βρέθηκαν μπροστά σε ένα από τα καλύτερα καταστήματα αλλαντικών. Αν αγαπάτε τον παστουρμά αυτή είναι μια υπέροχη συνταγή να τον απολαύσετε…

Υλικά για 12 μπουρέκια :

1 πακέτο φύλλο κρούστας

15 φέτες παστουρμά

250 γρ. ανθότυρο

250 γρ. κασέρι

2 πιπεριές σε κυβάκια

2 ντομάτες σε κυβάκια

φυτικά έλαια Άριστον

μπόλικο πιπέρι

Εκτέλεση :

Καθαρίζουμε τον παστουρμά από το τσιμένι και τον ψιλοκόβουμε. Το τσιμένι δεν το πετάμε μπορεί να μπει σε σάλτσες καφτεδάκια κλπ Πλένουμε καλά τις πιπεριές και τις κόβουμε κυβάκια. καθαρίζουμε την ντομάτα από τα σποράκια και την κόβουμε σε κυβάκια. Τρίβουμε το κασέρι. πολτοποιούμε το ανθότυρο με ένα πιρούνι. Όλα μαζί τα βάζουμε σε ένα δοχείο και τα ανακατεύουμε ελαφρώς. Προσθέτουμε μπόλικο πιπέρι και αν θέλετε και λίγο κύμινο. Αλείφουμε τις δυο άκρες των φύλλων με Άριστον. Τοποθετούμε μια μεγάλη κουταλιά από το μείγμα μας σαν μπαστουνάκι. Κλείνουμε τις δυο πλευρές από το φύλλο να συναντηθούν. Αλείφουμε ξανά το κέντρο στο μάκρος με άριστον και ρολάρουμε όχι πολύ σφιχτά. Τα αραδιάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 με 200 βαθμούς μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα περίπου 45 λεπτά.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).

ShareTweetShare

Related Posts

Γλυκό κουταλιού φράπα
Μαγειρική

Γλυκό κουταλιού φράπα

Οκτ 8, 2022
Κότα στην λαδόκολλα
Μαγειρική

Κότα στην λαδόκολλα

Οκτ 7, 2022
Γλυκό του κουταλιού κυδώνι
Μαγειρική

Γλυκό του κουταλιού κυδώνι

Οκτ 7, 2022
Εξοχικό x3
Μαγειρική

Εξοχικό x3

Οκτ 6, 2022
Γλυκό του κουταλιού κυδώνι (κόκκινο)
Μαγειρική

Γλυκό του κουταλιού κυδώνι (κόκκινο)

Οκτ 6, 2022
Τυροκουλούρες
Μαγειρική

Τυροκουλούρες

Οκτ 5, 2022

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter

Facebook

Facebook

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd