Μπισκοτάκια με μαρμελάδα

Μπισκοτάκια με μαρμελάδα που λιώνουν στο στόμα …

Υλικά:

2 αυγά

80 γραμμάρια ζάχαρη άχνη

2 βανιλιες

60 γραμμάρια κόρν φλαουερ

200 γραμμάρια περίπου αλεύρι μαλακό

130 γραμμάρια βούτυρο

1 κ.γ. μπεικιν

Εκτέλεση:

Χτυπάω τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα. Χτυπάω τους κρόκους με τη μίση άχνη να αφρατεψουν. Ενσωματώνω τα δυο μίγματα και σε άλλο μπολ χτυπάω το βούτυρο με την υπόλοιπη ζάχαρη μέχρι να αρχίσει να ασπρίζει και το προσθέτω και αυτό στο μείγμα με τα αυγά. Με μια σπάτουλα ανακατεύω μέσα στο μείγμα το κορν φλαουερ, το αλεύρι, το μπεικιν και τη βανίλια . Ψήνω 15-20 λεπτά στους 180 βαθμούς. Βάζω σε κορνε και κόβω τα μπισκότα μου. Αφού τα ψήσω τα ενώνω με μαρμελάδα της αρεσκείας μου.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαρία Καρανικόλα.