Μπακαλιάρος τηγανιτός

Υλικά:

1 φύλλο μπακαλιάρο
λάδι για τηγάνισμα
απορροφητικό χαρτί
αλέυρι
 
Εκτέλεση για τον μπακαλιάρο:
Διαλέγουμε ένα φύλλο μπακαλιάρο τον καθαρίζουμε και τον κόβουμε κομμάτια, αφού τον κόψουμε τον βάζουμε σε μπόλικο νερό να φύγει ή αλμυρά του (αλλάζουμε νερό κάθε μια ώρα, τον αφήνουμε στο νερό τουλάχιστον μιάμιση μέρα να φύγει το αλάτι του), οταν θέλουμε να τον φτιάξουμε τον σουρωνουμε καλά και τον σκουπίζουμε με χαρτί να μην έχει νερά,τον αλευρωνουμε πολύ καλά, βάζουμε στο τηγάνι λάδι να κάψει πολύ καλά και ρίχνουμε ένα- ένα κομμάτι μέσα και το τηγανίζουμε, το αφήνουμε να πιάσει κρούστα από την μία μεριά και μετά το γυρίζουμε από την άλλη. Το βάουμε  σε απορροφητικό χαρτί. Σερβίρουμε με σκορδαλιά.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαρία Καλοκάθη.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ