Μπαγιάτικο ψωμί

Πρέπει να βάλουμε τέλος στο μουσκεμένο ψωμί.
Μουλιάζοντας το ψωμί χάνει πολλές από τες βιταμίνες του.
Με αυτό τον τρόπο εκμεταλλευόμαστε μέχρι και την μαγιά που έχει μέσα το ψωμάκι μας.

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το μπαγιάτικο ψωμί από την κόρα.
Το κόβουμε σε κυβάκια.
Το τρίβουμε στο μουλτι να γίνει ψιλό τρίμμα.
Το βάζουμε σε μπολάκια ή σακουλίτσες τροφίμων στην κατάψυξη.
όταν θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε το αφήνουμε λιγάκι εκτός κατάψυξης.
Μπορούμε να κάνουμε σκορδαλιά, πανάρισμα, να μπει δε μπιφτέκια και γενικά σε πολλές χρήσεις.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).