TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Ατομικά κεράσματα

Νοέ 28, 2020
in Μαγειρική
Ατομικά κεράσματα
Share on FacebookShare on Twitter

Ατομικά κεράσματα

Υλικά ανά 13 τεμάχια:

1 πλάκα βιταμ 25Ο γρ.
2 Κουτιά γάλα εβαπορέ
2 σοκολάτες κουβερτούρες 25Ογρ.
8 κουταλιές σούπας καστανή ζάχαρη
7 κουταλιές σούπας κορν φλαουρ
1 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ

Για την σαντιγί και για 2Ο τεμάχια :
2 Ερμολ (είναι φυτική σαντιγί σε τσίγκινο κουτάκι, υπάρχει σε όλα τα σούπερ μάρκετ)
1 Ζαχαρουχο γάλα

Εκτέλεση:

Μέσα σε κατσαρόλα λιώνω το βιταμ, ρίχνω το γάλα, τις σοκολάτες, την ζάχαρη και τέλος το κορν φλαουρ διαλυμένο με λίγο γάλα ή νερό. Μόλις πήξει, αποσύρω από την φωτιά και σπάω μικρά κομματάκια τα μπισκότα, τα ανακατεύω όλα μαζί και βάζω το γλυκό σε κυπελάκια.
Στο μίξερ χτυπάω πρώτα το ερμολ 6 λεπτά και μετά προσθέτω και το ζαχαρούχο και συνεχίζω το χτύπημα για άλλα 3 λεπτά. Η σαντιγί γίνεται πολύ σφιχτή και κρατάει πάνω στο γλυκό πάνω από 4 μέρες.

Η συνταγή είναι από τον γνωστό κορμό κατσαρόλας που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, μόνο που εγώ την παραποίησα λίγο στο γάλα γιατί είχα αρκετά στο σπίτι: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1745221032449880&id=1557595524545766

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.

ShareTweetShare

Related Posts

Μοσχαράκι στιφάδο στο φούρνο
Μαγειρική

Μοσχαράκι στιφάδο στο φούρνο

Ιαν 18, 2021
Πράσινη σαλάτα με Sauce πορτοκάλι -γιαούρτι
Μαγειρική

Πράσινη σαλάτα με Sauce πορτοκάλι -γιαούρτι

Ιαν 17, 2021
Σιροπιαστό κέικ μανταρίνι της ‘Εφης
Μαγειρική

Σιροπιαστό κέικ μανταρίνι της ‘Εφης

Ιαν 16, 2021
Τούρτα μανταρινιού
Μαγειρική

Τούρτα μανταρινιού

Ιαν 15, 2021
Κουρού elpidas little corner
Μαγειρική

Κουρού elpidas little corner

Ιαν 15, 2021
Πιπεριές γεμιστές με μπιφτέκια και πουρέ
Μαγειρική

Πιπεριές γεμιστές με μπιφτέκια και πουρέ

Ιαν 14, 2021
Next Post
Βελτιωτικές εργασίες στον δρόμο Καλογριανή – Γέφυρα Κουκουράβα

Βελτιωτικές εργασίες στον δρόμο Καλογριανή - Γέφυρα Κουκουράβα

Θλίψη για το θάνατο της 59χρονης Μαρίας Τουφεξίδου

Θλίψη για το θάνατο της 59χρονης Μαρίας Τουφεξίδου

Τα Τρίκαλα στις 18 περισσότερο επιβαρυμένες περιοχές της χώρας

Τα Τρίκαλα στις 18 περισσότερο επιβαρυμένες περιοχές της χώρας

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter

Facebook

Facebook

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd