Αρτοποιείο-ζαχαροπλαστείο Κωτούζας: Εκεί που η ποιότητα συναντά τη… γεύση

Το αρτοποιείο Κωτούζας με την πολύχρονη πείρα του έχει δημιουργήσει παράδοση στο χώρο της αρτοποιίας στα Τρίκαλα. Πρόκειται για τη γνωστή οικογενειακή επιχείρηση με πολυετή παρουσία στην αγορά των Τρικάλων, που εδώ και λίγα χρόνια μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 21-23 διευρύνοντας κι επεκτείνοντας τη δραστηριότητά της συνδυάζοντας αρμονικά το σύγχρονο με το παραδοσιακό.Ολόφρεσκο ψωμί, αρωματικός καφές, κρύα σάντουιτς, απολαυστικά αρτοποιήματα, λαχταριστές σφολιάτες, κουλούρια, τσουρεκάκια, πίτες, μπισκότα, κέικ, κρουασάν, ντόνατς αλλά και γλυκά που μας βάζουν σε πειρασμό κι ένα σωρό άλλα μυρωδάτα και γευστικά προϊόντα παρασκευάζονται από νωρίς το πρωί και διατίθενται προς πώληση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας σε ένα χώρο εντυπωσιακό στο κέντρο των Τρικάλων.

Το αρτοποιείο Κωτούζας με παρουσία τριάντα και πλέον χρόνων, έχει καταστήσει το όνομά του ως συνώνυμο της ποιότητας των προϊόντων του και της άψογης εξυπηρέτησης. Οι μυρωδιές που διαχέονται στην ατμόσφαιρα πέριξ του αρτοποιείου καθημερινά, προσκαλούν τους καταναλωτές σε ένα γευστικό ταξίδι, είτε προτιμούν τις γλυκές είτε τις αλμυρές γεύσεις, ενώ οι Τρικαλινοί μπορούν να προμηθεύονται και τον καφέ τους κατά τη διάρκεια της ημέρας από το ειδικό τμήμα που έχει στηθεί εντός του καταστήματος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι προϊόντα παράγονται και κατόπιν παραγγελίας για κοινωνικές εκδηλώσεις, μικρές και μεγάλες.

Από το 1977

Από το 1977 που πρωτολειτούργησε η επιχείρηση στον Πλάτανο Τρικάλων από τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Κωτούζα μέχρι σήμερα έχουν γίνει σημαντικά επιχειρηματικά άλματα. Με σταθερά βήματα, με συνεχή ανανέωση του εξοπλισμού της με ιδίους πόρους, με συνεχή διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων της και κυρίως με την ποιότητα και τον σεβασμό προς τον πελάτη, καταφέρνει και παραμένει σταθερή αξία για το καταναλωτικό κοινό που την προτιμά.

Πρόκειται για μία επιχείρηση που διαθέτει μηχανήματα τα οποία την καθιστούν μία σύγχρονη μονάδα αρτοποιίας, διατηρώντας ωστόσο και τα χαρακτηριστικά ενός παραδοσιακού φούρνου.

Σημαντικό κεφάλαιο για την επιχείρηση αποτελεί το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο από τις πρώτες πρωινές ώρες βρίσκεται επί ποδός, έτσι ώστε από νωρίς να καλύψει ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, προσφέροντας φρέσκα και προϊόντα, φτιαγμένα από ντόπιες πρώτες ύλες.

Στοιχεία επιχείρησης: Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 21-23, Τρίκαλα, τηλ. επικοινωνίας: 2431020990.

fb: https://www.facebook.com/kwtouzas/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ