Μια γιορτή τεχνών, το ART FEST, διοργανώνεται από τον Σύλλογο Τρικαλινών Ζωγράφων με τη συνεργασία του Δήμου Τρικκαίων, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023. Η γιορτή, μαζί ένα φεστιβάλ τέχνης, μας καλούν για ένα ταξίδι στον κόσμο της δημιουργικότητας και της έκφρασης.
Το αγαπημένο μας πάρκο του Αη Γιώργη μετατρέπεται από τις 6 το απόγευμα, σε έναν χώρο δράσεων πλούσιο σε: μουσική, ζωγραφική, σκίτσα, graffiti, τέχνη του αργαλειού, αθλητικά διαδραστικά παιχνίδια, pilardio και slackline.
Είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψουμε τον μαγικό κόσμο της τέχνης και να μοιραστούμε αξέχαστες στιγμές.
Σ το ART FEST, η τέχνη συναντά τη διασκέδαση, καθώς οι ζωγράφοι, οι σκιτσογράφοι, οι δάσκαλοι άθλησης και οι μουσικοί συμμετέχουν ενεργά, δημιουργώντας έναν χώρο έκφρασης στη φύση.
Η πρωτότυπη αυτή εκδήλωση ξεκινά στις 6 το απόγευμα και ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα με μουσική από διάφορα μουσικά σχήματα και DJs.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους/ες, που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε καλλιτεχνικές, αθλητικές δραστηριότητες και να διασκεδάσετε ακούγοντας ή χορεύοντας διάφορα είδη live μουσικής.
Στον χώρο θα λειτουργεί κυλικείο.
Η εκδήλωση εντάσσεται στο 4ο Φεστιβάλ Κωμωδίας που διοργανώνει ο Δήμος Τρικκαίων και φιλοδοξεί να υποδεχθεί κάθε μορφή τέχνης που εκφράζει και εκφράζεται στα Τρίκαλα.
Από το γραφείο Τύπου






![Εντυπωσιακό το 7ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορευτικών Ομάδων Μαγνησίας [εναέριες εικόνες]](https://trikalaview.gr/wp-content/uploads/2026/06/714445282_27429000300046005_4221956367927998291_n-350x250.jpg)




























