TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Ελλάδα

Από την «Μήδεια» της Θεσσαλονίκης μέχρι την Μουρτζούκου: Επτά υποθέσεις παιδοκτονίας που συγκλόνισαν

Ιούλ 12, 2025
in Ελλάδα
Από την «Μήδεια» της Θεσσαλονίκης μέχρι την Μουρτζούκου: Επτά υποθέσεις παιδοκτονίας που συγκλόνισαν
Share on FacebookShare on Twitter

Από την «Μήδεια» της Θεσσαλονίκης μέχρι την Μουρτζούκου: Επτά υποθέσεις παιδοκτονίας που συγκλόνισαν

Επτά φρικτά εγκλήματα με μητέρες που οδήγησαν στον θάνατο τα παιδιά τους

Από την «Μήδεια» της Θεσσαλονίκης μέχρι την Μουρτζούκου: Επτά υποθέσεις παιδοκτονίας που συγκλόνισαν

«Παγωμένο» παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου, της 25χρονης μητέρας της Αμαλιάδας που ομολόγησε την δολοφονία τεσσάρων βρεφών.

Πριν λίγες ημέρες η Μουρτζούκου ομολόγησε ότι δολοφόνησε τα δύο παιδιά της, την κόρη της κουμπάρας της και την μικρή αδελφή της, σε ηλικία μόλις 14 ετών.

Αύριο, Κυριακή 13 Ιουλίου, η 25χρονη «Μήδεια» της Αμαλιάδας αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Επτά «Μήδειες» που «πάγωσαν» το πανελλήνιο με τις δολοφονίες των παιδιών τους

Με αφορμή την υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου, το Newsbomb θυμάται επτά ακόμα υποθέσεις σύγρονων Ελληνίδων «Μηδειών» που οδήγησαν στον θάνατο τα παιδιά τους, συγκλονίζοντας την χώρα.

  • 1985 – Η «Μήδεια» στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης που δηλητηρίαζε τα 3 παιδιά της

Στο μακρινό 1985 η Κατερίνα, μια 26χρονη μητέρα φαρμάκωσε τα δύο από τα τρία παιδιά της, ηλικίας 6 και 7 ετών και συνελήφθη λίγο πριν κάνει το ίδιο και στο τρίτο.

Η «Μήδεια» από το Κορδελιό, η φριχτή φόνισσα, η ψυχρή και αμετανόητη παιδοκτόνος όπως έγραφαν τα πρωτοσέλιδα της εποχής, νάρκωνε μέχρι θανάτου με βαρβιτουρικά χάπια τα παιδιά της ακόμη και κατά τη νοσηλεία τους στο νοσοκομείο οπού διακομίζονταν. Η μητέρα τους, δήλωνε στους γιατρούς πως πάσχουν από επιληψία.

Ειρήνη Μουρτζούκου: Η αντίδραση της μητέρας της όταν της ανακοίνωσαν ότι η κόρη της ομολόγησε

Ειρήνη Μουρτζούκου: Η αντίδραση της μητέρας της όταν της ανακοίνωσαν ότι η κόρη της ομολόγησε

Ο ομότιμος καθηγητής ιατροδικαστικής και τοξικολογίας του Αριστοτελείου πανεπιστημίου, Δημήτρης Ψαρούλης ήταν ο ιατροδικαστής που νεκροτόμησε το πρώτο από τα άτυχα παιδιά και εκείνος που θα έλυνε τελικά το γρίφο της υπόθεσης. Όταν ανέλαβε την περίπτωση της 6χρονης Μαρίας, τα στοιχεία που είχε στη διάθεση του ήταν λιγοστά και το αίτιο θανάτου, αδιευκρίνιστο.

Όμως αμέσως μετά ακολουθήσε ο 7χρονος Ζήσης. Το παιδί εισάγεται στο νοσοκομείο λίγες μέρες μετά τον θάνατο της αδελφούλας του και κοιμόταν επίσης σχεδόν μόνιμα. Το αγοράκι πεθαίνει με μοναδικό άνθρωπο δίπλα του την 26χρονη μητέρα του. Και εκεί το αίτιο αδιευκρίνιστο.

Μέσα σε διάστημα περίπου τριών μηνών και μόλις μία εβδομάδα αφότου έθαψε το δεύτερο θύμα της, άρχισε να δηλητηριάζει το τρίτο της παιδί. Το μικρό κοριτσάκι νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, έχοντας ήδη βαριά συμπτώματα από τα βαρβιτουρικά χάπια που όπως αποδείχθηκε, της έδινε κρυφά η μητέρα της για να τη σκοτώσει, όπως είχε κάνει με τα άλλα δύο της παιδιά. Το παιδί ωστόσο κάποια στιγμή ξερόβηξε, σαν να πνίγεται και οι γιατροί και νοσηλευτές έκπληκτοι, είδαν ένα χάπι να βγαίνει από το στόμα της.

Το κουβάρι του μυστηρίου και γύρω από τον θάνατο των άλλων παιδιών ξετυλίγεται. Οι υποψίες σαφώς στραμμένες στο πρόσωπό της μητέρας.

Ειρήνη Μουρτζούκου: Θρίλερ με μυστηριώδη γυναίκα - Ζήταγε τις εξετάσεις του Παναγιώτη

Ειρήνη Μουρτζούκου: Θρίλερ με μυστηριώδη γυναίκα – Ζήταγε τις εξετάσεις του Παναγιώτη

Η ίδια υπό επίβλεψη δεν ξαναβρήκε ευκαιρία να δώσει το φάρμακο και η υγεία της μικρής άρχισε να βελτιώνεται σαν από θαύμα.

Οδηγήθηκε στην Ασφάλεια και ομολόγησε μια δολοφονία και μια απόπειρα. Αρνήθηκε ότι σκότωσε το πρώτο παιδί. Τα αδιάσειστα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι Αρχές και τα πανομοιότυπα συμπτώματα που είχε το παιδί πριν πεθάνει, κατέρριψαν τους ισχυρισμούς της. Καταδικάστηκε σε πολυετή ποινή κάθειρξης, αποδίδοντας την πράξη της στο μίζερο οικογενειακό περιβάλλον που ζούσε και την καταπίεση από τον σύζυγό της.

Η Κατερίνα του Κορδελιού, η Μήδεια του 1985 έχει αποφυλακιστεί. Κοντά σαράντα χρόνια μετά, κρατά κρυφό το σκοτεινό παρελθόν της με τη φροντίδα της κόρης της, εκείνου του παιδιού που από τύχη γλίτωσε από τα χέρια της.

  • 1995 – Η «Μήδεια» στο Αιγάλεω που μαχαίρωσε θανάσιμα τον γιο της

Στις 21 Νοεμβρίου 1995, η 27χρονη Καλλιόπη Αναγνωστίδου επιτέθηκε στον 3χρονο γιό της στο σπίτι τους στο Αιγάλεω, με κουζινομάχαιρο.

Αργότερα η ίδια τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου το άτυχο παιδί άφησε την τελευταία του πνοή.

Η 27χρονη μητέρα προσπάθησε να καλύψει το έγκλημα της, λέγοντας πως την επίθεση πραγματοποίησε ένας αλλοδαπός άνδρας που μπήκε στο σπίτι της. Στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει 7 φορές πριν επιτεθεί στο γιό της, ενώ τα δυο από τα 4 ανήλικα παιδιά της βρίσκονταν σε ίδρυμα.

Η Καλλιόπη Αναγνωστίδου μετά τη δίκη, οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο.

  • 1997 – Η σατανική Παναγιώτα που δηλητηρίασε την έγκυο κόρη της

Το Φεβρουάριο του 1997, στο Κακοτάρι Ηλείας, η 48χρονη Παναγιώτα Τσιφρικά δηλητηρίασε την έγκυο ανύπαντρη κόρη της επειδή φοβόταν για το τι θα πει το χωριό.

Η νεαρή κοπέλα έκρυβε την εγκυμοσύνη της από όλους, ώσπου κάποια στιγμή η μητέρα της αντιλήφθηκε την εγκυμοσύνη. Τότε μη αντέχοντας την κατακραυγή του χωριού, πήρε το δηλητήριο, γέμισε ένα μπουκαλάκι και το φύλαξε,

Το μοιραίο βράδυ η Παναγιώτα μαγείρεψε φακές και έβαλε στα παιδιά της να φάνε. Στο πιάτο της εγκυμονούσας κόρης της όμως, υπήρχε το δηλητήριο.

Ο θάνατος της κοπέλας στην αρχή αποδόθηκε σε αυτοκτονία αλλά οι καταθέσεις των συγχωριανών για την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, τη συμπεριφόρα της μητέρας της και για τον γάμο που δεν ενέκρινε η μητέρα της με ένα παλικάρι που την είχε ζητήσει σε γάμο τρία χρόνια πριν, οδήγησαν στην αλήθεια.

Η 48χρονη ομολόγησε τη δολοφονία του παιδιού της λέγοντας τα εξής «Έχω άλλα 2 κορίτσια, πως θα τα πάντρευα μετά από τέτοια ντροπή;».

  • 2011 – Η σκοτεινή υπόθεση του Κωστή Πολύζου – Τον σκότωσαν για ένα… δάνειο

Στις 18 Φεβρουαρίου 2011, ο 23χρονος Κωστής Πολύζος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το σπίτι του στη Σιάτιστα Κοζάνης. Η μητέρα του, Δέσποινα Κουτσέγκου, και ο πατριός του, Χρήστος Ντιός, ανέφεραν την εξαφάνισή του και ξεκίνησαν να τον αναζητούν με αγωνία. Παρά τις προσπάθειές τους και τις εκκλήσεις για πληροφορίες, η υπόθεση φαινόταν να μην έχει λύση.

Η εξαφάνιση προβλήθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», όπου η μητέρα και ο μικρότερος αδελφός του Κωστή περιέγραψαν ότι το βράδυ της εξαφάνισης εκείνος έφυγε από το σπίτι και επιβιβάστηκε σε ένα άγνωστο αυτοκίνητο. Ωστόσο, οι καταθέσεις του αδελφού αποδείχθηκαν αντιφατικές, καθώς αργότερα αποκάλυψε ότι είχε πιεστεί από τους γονείς του να πει μια συγκεκριμένη εκδοχή των γεγονότων.

Επτά μήνες αργότερα, το άψυχο σώμα του Κωστή εντοπίστηκε μισοθαμμένο σε ένα χωράφι που ανήκε στον πατριό του, στην περιοχή των Γρεβενών. Το πτώμα είχε φθαρεί από ζώα, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατος οφειλόταν σε στραγγαλισμό. Το πιο σοκαριστικό στοιχείο ήταν ότι οι ίδιοι οι άνθρωποι που δήλωσαν την εξαφάνισή του ήταν εκείνοι που τον είχαν δολοφονήσει.

Οι Αρχές άρχισαν να υποπτεύονται τη μητέρα και τον πατριό λόγω της περίεργης συμπεριφοράς τους. Ισχυρίζονταν ότι ο Κωστής εξαφανίστηκε ξαφνικά χωρίς να αφήσει ίχνη, όμως η πρόσβαση του πατριού στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα, σε συνδυασμό με τις αντικρουόμενες καταθέσεις τους, ενίσχυσαν τις υποψίες.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, αποκαλύφθηκε ότι το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία ήταν οικονομικό. Η μητέρα και ο πατριός είχαν πάρει δάνεια στο όνομα του Κωστή χωρίς την έγκρισή του. Όταν εκείνος διαμαρτυρήθηκε και ζήτησε εξηγήσεις, αποφάσισαν να τον σκοτώσουν για να καλύψουν τα χρέη τους.

Η υπόθεση έλαβε δραματική τροπή το 2016, όταν η Δέσποινα Κουτσέγκου και ο Χρήστος Ντιός συνελήφθησαν. Το 2020, μετά από μια μακρά δικαστική διαδικασία, καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη. Σήμερα εκτίουν τις ποινές τους στη φυλακή, φέροντας την ευθύνη για τον θάνατο του Κωστή.

φόνισσα
  • 2014 – Έριχνε καυτό νερό στο παιδί της

Τον Μάρτιο του 2014, στο χωριό Σκούρβουλα, ένα 3χρονο αγοράκι βρίσκει μαρτυρικό θάνατο από εγκαύματα 3ου βαθμού στο 70% του σώματος του. Θύτες ήταν οι γονείς του, βουλγαρικής καταγωγής, όπως θα αποκαλυφθεί αργότερα.

Η 19χρονη μητέρα πηγαίνει το παιδί στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί το εξετάζουν και διαπιστώνουν πως έχει πεθάνει ώρες νωρίτερα.

Στο δικαστήριο θα αποκαλυφθεί πως το αγοράκι είχε κακοποιηθεί αρκετές φορές από τους γονείς του και είχε εγκαύματα στο σώμα του από πιο παλιά. Η μητέρα ισχυρίστηκε πως έριχνε καυτό νερό στο παιδί ώστε να το βοηθήσει να ενεργηθεί, διότι έπασχε από δυσκοιλιότητα.

Οι δυο γονείς καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 20 ετών.

  • 2019 – Πέταξε την κόρη της από τον 5ο όροφο

Το Μάρτιο του 2019 στο Νέο Κόσμο, μια 35χρονη μητέρα πέταξε από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας την 4χρονη κόρη της και στη συνέχεια πήδηξε και εκείνη στο κενό. Η γυναίκα πέθανε ακαριαία ενώ το κοριτσάκι τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομεί2ο αλλά λίγη ώρα αργότερα πέθανε.

Όταν η μητέρα ήταν στο μπαλκόνι, μια γυναίκα που πέρναγε με τα παιδιά της από κάτω άκουσε τις φωνές του παιδιού και είδε την 35χρονη να κρατάει το κοριτσάκι έξω από τα κάγκελα. Τότε άρχισε να τη ρωτάει « Τι κάνετε; Γιατί έχετε το παιδί έξω από τα κάγκελα;» και εκείνη της απάντησε «Βγάλτε τα γυαλιά σας, δε βλέπετε καλά, δεν είναι έξω από τα κάγκελα». Αμέσως μετά, πέταξε το παιδί στο κενό και έπεσε και η ίδια.

Τραγική φιγούρα ήταν ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος είχε γυρίσει από τη δουλειά και προσπαθούσε να μπει στο σπίτι την ώρα της τραγωδίας αλλά η σύζυγός του είχε κλειδώσει.

  • 2022 – Η πολύκροτη υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου που σόκαρε το πανελλήνιο

Ηταν Μάρτιος του 2022 όταν μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα το αποκαλούμενο «θρίλερ της Πάτρας» και μάθαινε έννοιες και παθήσεις όπως το σύνδρομο Μινχάουζεν δι’ αντιπροσώπου, η κενοτοπιώδης εκφύλιση ηπατικών κυττάρων και η αγενεσία φλεβόκομβου.

Η «Μήδεια της Πάτρας», Ρούλα Πισπιρίγκου καταδικάστηκε σε τρις ισόβια για τον θάνατο των τριών κοριτσιών της, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας.

3SHARES

Διαβάστε επίσης

πηγή:https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1664024/apo-tin-mideia-tis-thessalonikis-mexri-tin-mourtzoykou-epta-ypotheseis-paidoktonias-pou-sygklonisan

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Συναγερμός στο λιμάνι του Πειραιά: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα
Ελλάδα

Συναγερμός στο λιμάνι του Πειραιά: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα

Ιούν 4, 2026
Καλαμάτα: Το μυστικό σχέδιο απόδρασης της 39χρονης που έμεινε ανολοκλήρωτο
Ελλάδα

Καλαμάτα: Το μυστικό σχέδιο απόδρασης της 39χρονης που έμεινε ανολοκλήρωτο

Ιούν 4, 2026
Η Ελλάδα και φέτος μεταξύ των φιναλίστ του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού στη Στατιστική
Ελλάδα

Η Ελλάδα και φέτος μεταξύ των φιναλίστ του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού στη Στατιστική

Ιούν 3, 2026
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Άνοιξε η πλατφόρμα αιτήσεων για τους γονείς – Τι πρέπει να γνωρίζετε
Ελλάδα

«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Άνοιξε η πλατφόρμα αιτήσεων για τους γονείς – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Ιούν 3, 2026
Πέθανε ο Άγγελος Αντωνόπουλος, σε ηλικία 94 ετών – Σήμερα η κηδεία του στην Κάρυστο
Ελλάδα

Πέθανε ο Άγγελος Αντωνόπουλος, σε ηλικία 94 ετών – Σήμερα η κηδεία του στην Κάρυστο

Ιούν 3, 2026
Αντίδραση των αρχαιολόγων για τον γάμο της Αμαλίας Κωστοπούλου στον αρχαιολογικό χώρο του Νιόκαστρου στην Πύλο
Ελλάδα

Αντίδραση των αρχαιολόγων για τον γάμο της Αμαλίας Κωστοπούλου στον αρχαιολογικό χώρο του Νιόκαστρου στην Πύλο

Ιούν 3, 2026
Next Post
Air India: «Γιατί έκοψες την παροχή καυσίμων;» – Σοκάρουν οι συνομιλίες των πιλότων πριν τη συντριβή

Air India: «Γιατί έκοψες την παροχή καυσίμων;» - Σοκάρουν οι συνομιλίες των πιλότων πριν τη συντριβή

Ευχαριστήριο κηδείας Λάμπρου Δήμου

Ευχαριστήριο κηδείας Λάμπρου Δήμου

Συγκίνηση στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη: Θεία Λειτουργία και τρισάγιο στη μνήμη των 57 θυμάτων (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκίνηση στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη: Θεία Λειτουργία και τρισάγιο στη μνήμη των 57 θυμάτων (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd